Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: MaiKoN
Nick admina banującego: ExTazer
Data/Mapa: 2015.01.02  de_dust2_long
IP/SteamID: 37.248.255.25
Serwer (mod): BF2
Opis sytuacji: Nie rozumiem jak mogę mieć aktywnego bana? Nie bylo mnie od 28.12.2014 ( pisalem do adminow na tej serwerowni na PW na forum ze bede nieobecny - dzis gralem caly dzien bezproblemowo wszedl ExTazer i dal mi bana "haxy+aktywny")
Po drugie jakie haxy? Gram i grałem czysto nie rozumiem sprawy .. -.-

http://bany.katujemy.eu/search.php Tutaj szukałem swoich banów owszem mialem 5 banow na ss'y odwolalem sie wstawilem ss'y dostalem UB a teraz dostaje aktywnego , troszke mnie to śmieszy ale cóż zrobić . 
Wczoraj wieczorem wróciłem po przerwie na cs'a więc ni

Dziękuje i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o UB

Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'haxy+aktywny'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:238295015'
[AMXBans] Your IP: '37.248.255.25'
[AMXBans] =======================================

Chciałbym dodać że jestem ns i IP które owe posiadam może być zmienne np jeśli jakiś inny gracz ma neostrade to jaki w tym problem aby połączyć się na tym samym IP.
Rozumiem gdybym miał "Steam'a" to by można było dyskutować o moim IP 
ale co mogę zrobić jeśli strasznie dużo ludzi ma ns'a to IP ma prawo się powtarzać.

Wczoraj wieczorem wróciłem po przerwie na cs'a więc nie możliwością jest że grałem i reklamowałem inny serwer.

Gram tylko i wyłącznie na jednym serwerze [ BF2] [ VIP ] , na żadnym innym nie gram

Opublikowano

Poza tym miałem ogólnie na tym serwerze [bF2] Miałem ogólnie 6 banów  ( 5 razy ss'y  i wczorajszy od ExTazera.)
Więc czemu ich nie ma na typ IP , odpowiedź jest prosta i logiczna bo IP się zmienia - następnym razem drogi Koczanie kieruj się" Your SteamID: 'STEAM_0:0:238295015'" którego nawet ns'y takiego samego nie mają :)

Opublikowano

Ale skoro haxy to zapraszamy admina z rozpisanym demkiem admin ma na to 24h.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie ma problemu poczekam , miałem robione ss'y 5 razy , za każdym razem były czyste . To i tym razem na demku nic nie będzie. Nie mam nic do ukrycia , gram czysto

Opublikowano

MaiKon czysty gram z nim długo i nie grał jakoś tak dziwnie gra długo w Counter-Strika i dlatego. Powodzenia ja miałem 7 razy bana więc :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

dostawałem info że jedziesz na aimie i jeszcze widziałem jak ci celownik na bani latał jak stałeś przy bs a ziomek stał w dole jak wróce znadjde demko :)

Opublikowano

w dodatku na autolamie nie miałeś rozrzutu każdy strzał leciał praktycznie w jedno miejsce co jest mało możliwe przy tej broni więc albo jechałeś na aimie albo norecoil który z tego co mi wiadomo tez jest zabroniony

Opublikowano

Wiesz twoje przypuszczenia to nie jest żadna podstawa do tego żebym nie dostał UB.
Dostałeś info że gram na aimie - ciekawie - rozpatruj też inne wezwania na u@ a nie tylko ludzi których zabijałem . :)
Miałem rozrzut cóż Ci poradze że zabiłem 5 w rundzie w tym 4 hs :> ? Mam czas to celuję w hs'a i strzelam - Chyba dla każdego gracza jest logiczne że najszybciej zabija się w hs'a :)

Opublikowano

Brak rozpisanego demka w ciągu 24h przez admina banującego " ExTazer" - zatem proszę o UB .

Dziękuje :)

Opublikowano

Nie ma problemu :p 

Tylko szkoda że od 23 z groszami już mineło 26h :( a miałobyć 24h :cc 

Zawsze to cenne 2h gry xd  

Dobranoc do jtr. :)  

Opublikowano

Zgodnie z tym co napisał !@benuss , proszę o UnBan'a

Czekamy do 10.00

Jeśli demo się nie pojawi dostaniesz UB. 

• Zasłużony
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: UB

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.