Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela

๖ۣۣۜ‎Misiek.

Nick oskarżonego:

✪ Rutek ✪

IP lub SID oskarżonego:

Steam ID: STEAM_1:1:199373250

Przebieg sytuacji:

Rozmawialem z graczem o nicku Lisek. który powiedział "Ale wjechał tam" na co żartobliwie odpowiedziałem "No jak Rutkowski na komende" (Chodzi o tego detektywa celebryte czy jakoś tak) na co administrator Rutek odpowiedział naprawdę wulgarnie obrażając. Jako administator powinien świecić przykładem pokazywać opanowanie, charyzmę a przede wszystkim spokój i kulturę. Swoim zachowaniem pokazał kompletny brak szacunku do gracza. Jeżeli poczuł się w jaki kolwiek sposób urażony, lub stwiersdził, że było w tym coś nieodpowiedniego, powinien nasz pouczyć i ewentualnie ukrarać w odpowiedzni sposób. Zamiast załatwic sprawę jak administrator, wolał nas zwyzywać, już nie raz spotkałem się z tym jak Rutek wchodząc na serwer w złym nastrosju był bardzo toksyczny oraz wulgarny w stosunku do graczy.

Dowody:

Świadkowie: Lisek, ESL(niestety mówił, że nie słyszał Rutka, ale nył przy sytuascji więc myślę, żę może coś wnieść do sprawy)

Demo z meczu, była to godzina między 17.00 a 17.10. jakoś ostanie rundy po stronie Terrorystów przed pierwszą połową.

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Ja tu nie wiem czy można nazwać to świadkiem, bo ja usłyszałem z Rutka ust tylko "od Rutkowskiego to Ty się odjeb" więc więcej powie demko niż ja.. 

Opublikowano

Dobrze nie ma sprawy, jestem spokojny i mam dystans , ale cięka nić pękła i będę cięty na każe wyzwisko , obraze administratora itp. Przestane być w stosunku do was neutralny, podchodził z dystansem . Pozdrawiam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.