Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:blancik<3

Nick admina banującego: Szczęśliwy Zbyszek 

Data/Mapa: 27.12.2018 - 17:04:29 De_dust2

IP/SteamID: STEAM_1:0:736788502

Serwer (mod):   Only dd2                   

Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak,że wyszedłem z gry na jakieś 10-15 min max poszedłem na dwojeczke:D wróciłem przejrzałem forum i fb i wchodze na serwerek po czym? Patrze ZOSTAŁEŚ ZBANOWANY,noi po protu wielkie zdziwienie z mojej strony próbuje drugi raz nadal to samo noi myśle coś nie tak...

Wycinek z konsoli:

Steam gracza STEAM_1:0:736788502
Nick gracza blancik<3
Admin Szczęśliwy Zbyszek
Powód Wallhack + Aimbot
Data 27.12.2018 - 17:04:29
Długość Na zawsze
Wygasa Nigdy
Nazwa serwera || VIP || KATUJEMY.EU || ONLY_DD2 || FREE VIP 23-09 || RESET 1.12 || SKINY || RANGI || LECZENIE || @
Kicki 0

-Sprawa wygląda tak,że wyszedłem z gry na jakieś 10-15 min max poszedłem na dwojeczke:D wróciłem przejrzałem forum i fb i wchodze na serwerek po czym? Patrze ZOSTAŁEŚ ZBANOWANY,noi po protu wielkie zdziwienie z mojej strony próbuje drugi raz nadal to samo noi myśle coś nie tak...

Jak każdy wie jestem znany na serwerku to znaczy "BYŁEM" i może nadal będę... Wiele adminów mnie sprawdzało i co? Chłop czysty i gra nadal się toczyła.

Nie wiem jak cudem mam ponosić za kogoś nieznajomego konsekwencje no poproszę o odpowiedź ? 

Możemy bardzo szybko to sprawdzić w banie pisze Steam Gracza zobaczcie sami jest inne czyli takie STEAM_1:0:736788502... Moje jest również inne po czym można sprawdzić w podaniu na admina czyli takie STEAM_1:0:19949961. Link do podania-

Dobra Panowie myślę że wróce do wspólnej gry z wami gra była super i przyjemna !

I nie powieniem ponosić konsekwencje za jakiegoś cymbała... Proszę o odbanowanie...

Dobra Krótko mówiąc proszę o odbanowanie mnie po tym względem że nic nie zrobiłem 

Pozdrawiam blancik<3

• Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

SID jest słabym argumentem, gdyż grasz na steam i ns, więc masz dwa różne. 
To chyba jest normalne, że do podania dałeś STEAM ID. 
W każdym bądź razie @ TPS rozpiska. Jeśli wyjdzie, że czitowałeś, to niestety ban zostanie. 

Edit:
Sama rozpiszę, bo mi ten ban spokoju nie daje. Wspomagasz się czitami (aim). 

3:02-3:08 - strzał idealnie na głowie/przeskoki 
5:23-5:26 - przeskok celownika 
9:49-10:06 - pierwsze poszedł Ci celownik w górę, później przy kolejnym strzale w bok, przeskoki
11:00-11:03 - przeskok
15:01-15:09 - celownik od razu na głowie, tu nawet nie trzeba oglądać w spowolnieniu
15:28-15:36 - wystarczy włączyć spowolnienie 1/2, żeby zobaczyć jak automatycznie mierzysz w głowę + szarpnięcie celownika

Jeszcze mi wciskasz, że to ktoś inny grał... Faktycznie fatygował się, by przyjść do Ciebie do domu, żeby mieć to samo ip. 
Grałeś na NS, dlatego miałeś inny sid. 

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.