Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: MakrosAdam
Nick oskarżonego: Sneaky69(63)
IP lub SID oskarżonego: Macie w bazie danych, nie będę kopiował IP słabej osoby.

Data i czas zdarzenia: Przed chwilą 
Przebieg sytuacji: Wchodzę na serwer, pograłem sobie z 3-4 rundy i po chwili dostaję kicka z informacją (Rush) -Oczywiście nie rushowałem tylko wyszedłem mały kawałeczek do przodu, tak jak przeciwnik :), wchodzę, admina chyba nie ma. Więc gadam że słaby ten admin skoro kickuje za nic (oczywiście swoją wypowiedzią). +Mówiłem "Nara" osobą wchodzącym i to jest nadużywanie mikrofonu. "Jeśli mam wnioskować takie nadużywanie, to proszę mi odpowiedzieć po co jest te mikro,  skoro admin pozwala gadać tylko swoim ziomeczkom, a reszta graczy to nie wiadomo kto to est :)  Po chwili znów Słaby Admin (Sneaky69) wbija na serwer, a ja dostaję od razu blokadę mówienia na 3000 godzin czy tam sekund + blokadę z powoodem (prowo) na pisanie za napisanie "Zaraz będzie skarga kotuś" Coś w tym stylu, albo i może trochę innym. 
Dowody: Demko z mapki "chyba" am_aztec_Kat X 23:11 ta wcześniejsza bo są dwie, albo mapka am_desert2_Kat_x 23:09 któraś z tych.

Info od siebie: Jak widać na tego Słabego 69 Admina leci dużo skarg co oznacza że nie nadaje się on na tą funkcję. Ja oczywiście zmieniam serwer do czasu aż ten 69 Admin utraci uprawnienia albo w końcu odejdzie z tego serwera. Bo z takim Adminem 69 to nikt sobie nie pogra normalnie :)

• Haha 1
Opublikowano

Dostales pare mutow za swoje zachowanie w przeciagu paru godzin wiec ostatecznie dostales 24 tyle w temacie. Zachowywales sie prowokacyjnie (widac po tym co napisales w temacie) 

PS. Jak tylko zobacze Cie na serwerze bede zwracal uwage na kazde slowo jakie wypowiesz i napiszesz :) 

PS2. Wnosze o warna dla tego pana za dalsze prowo na forum 

@ mayor @ Petrektt

Opublikowano

Prowokacją jest to że napiszę skargę? Jeśli tak to powinieneś się PIEPR"RZNĄĆ w głowę i za to mogę dostać warna, a Nie za "PS2. Wnosze o warna dla tego pana za dalsze prowo na forum " bo skoro ty masz admina i jesteś dość wyszczekany wtedy gdy 2 osoba nie ma możliwości wypowiedzenia czegoś na serwerze, bo łaśny Pan myśli że jest jakiś ch u j wie kim to może wszystko :) W przeciągu paru godzin, więc https://www.gametracker.com/player/MakrosAdam/145.239.237.170:27015/

jeśli ktoś tam widzi pare godzin to pzdr :)

+ Napisz wszystkim tu jakie to było zachowanie

• Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Według mojej teorii chamstwo powinno być odpłacane chamstwem, lecz nas administracje musi cechować "Dawanie przykładu graczom, oraz kultura osobista". Obejrzę demko i sprawdzę czy administrator w jakikolwiek sposób zawinił, jeżeli zaś nie, będziesz musiał sobie grzecznie w ciszy posiedzieć na serwerze.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Za bezsensowne gadanie "nara" do ludzi witających się na serwerze, sam bym dał Ci mute. W tej kwestii popieram Admina. 
A pisaniem tu "Słaby 69 Admin" itp. irytujesz mnie niewiarygodnie bardzo. Pomilczysz sobie w spokoju kolego. Mute zostaje. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 2
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.