Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Nick, na którym grasz : εïзJimmyεïз
- Link do Twoje GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/εïзJimmyεïз/145.239.20.86:27125/ z GT LEKKA Kapa ale nadrobię :) 
- Znajomość AMX (1/10) : 8
- Ile masz lat :  17
- Steam ID :  0:0:232197394 https://banid.pl/kto?to=0:0:232197394
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Ni9gdy :) 
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Pewnie ale nie na teraz :D 
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Hm, Chciałbym dopilnować Porządku Na serwerze i pomagać gracza w razie problemów jak adminów nie mam, Dodam że byłem na tym serwerze adminem ale to stare dzieje, więc myślę że dam radę :) 

• Haha 1
Opublikowano

Jimmi graliśmy razem te 2dni i uważam że jesteś spoooooko gość i zasługujesz na admina bo łatwo i fajnie z tobą kontakt nawiązać. No i ogarnięty jesteś.

No ALE się chyba pośpieszyłeś z tym admem:facepalm::cry: 

• Haha 1
Opublikowano

Mordko nie za szybko admin? ile Ty na serwie jesteś 2 dni? widziałeś gdzieś typa co po 2 dniach gry na serwie admina dostał ?

sorry , ale na admina trzeba zasłużyć i zdobyć zaufanie graczy oraz administracji serwera przykro mi ale jestem na *NIE* 

*Za kilka miesięcy może Ci się uda, albo za pare tygodni kto wie*

Pozdrawiam Zefr :D

xdsa.png                              

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja osobiście jestem na nie. Każdy zasługuję na szanse, nie mam nic do zarzucenia przy podaniu oprócz tego GT i Twoich dwóch dni przegranych na serwerze. Nie uważasz że to troszkę za mało żeby starać się o admina?

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.