Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: latte

Nick admina banującego: PaleWroty

Data/Mapa: 25.12.2018 - 17:54:14

IP/SteamID: 0:1:4712303

Serwer (mod): Only dd2                              

Opis sytuacji: nie pamietam dokladnie rundy, ale po banie obejrzalem specjalnie to demo z hltv i byla runda gdzie z anarchii wpadly 3 glowy na dlugiej, bo 2 typow ustawilo sie prawie ze na "jednej" linii i potem dolaczyla 3 osoba i po tej akcji (nie pamietam nicku, nick 3 literowy z wielkich) zaczal plakac przez majka, zem odpalony. Sam ban padl po akcji gdzie zostalem sam i znow ten zainteresowany z krotkim 3 literowym nickiem dostal leb ode mnie z gali za brama na srodku, bania zwyczajna, nic szczegolnego, a bylo go widac jak byk. Btw. Admin banujacy nie obserwowal mnie i oczywiscie wiem, ze moge nie byc pewnym w 100%, ale jesli dales bana po tych rundach w ktorych gralem na tej mapie, to umowmy sie, nie dales bana, bo byles pewny tylko dlatego, ze 2/3 osoby plakaly przez majka. Wesolych swiat. 

Wycinek z konsoli: moze byc amxbans? to prawie to samo - http://bany.katujemy.eu/bans/40216.html

PS. @ Dudnes, to konto z ktorego pisze jest to multi, pisalem na steam z konta kuzyna ale chyba jestes zajety.

mozesz to konto usunac po podaniu mi poczty do mojego main konta? (Latte). dziekuje.

• Haha 1
Opublikowano

ogladam to demo juz drugi raz i sam nie wiem po co, jak i tak za pare dni wracam do siebie i opuszczam polske, a na demie nie widze nic podejrzanego, no ale niech ci bedzie, docen poswiecenie.

04:03 jesli to jest strzelanie "nieco" w prawa strone, to chyba ogladamy inne dema, stary. Oddaje pestki dopiero w momencie kiedy moj celownik jest totalnie na lbie goscia. Ponadto przebiegajac przez srodek widzialem kawalek modelu, bo wczesniej padl typ z teamu, wiec wiedzialem gdzie dokladnie sie ct znajduje.

04:54 nawet nie wiem jak to opisac, to jest tak smieszne (nie wiem jak inni to ocenia tutaj z sieci i w sumie jest mi to obojetne, bo ja bywam w polsce i gram tutaj tylko raz w roku, a czasami i to nie, ale uwierz, ze nie tylko ja sie smieje z tego dema twierdzac, ze nic tu nie ma, no ale niech Ci bedzie :D). Wracajac do akcji, to nie jest magiczny slizg celownika, tylko moj ruch myszka i pestki w leb, inaczej Ci nie wytlumacze akcji ktore podales, bo sa doslownie smieszne.

06:20 wez stary to wyjasnij, bo ja sie gubie i nie wiem o co Tobie chodzi :D Jak celownik lata mi za modelem nawet gdy go nie widze? Bo Ty tak to absurdalnie opisales, ze nie wiem jak mam sie odniesc do tego. Wychodzi - strzelam, nie trafiam jak newbie, cofam i czekam, bo wiem ze zaraz wyjdzie, to jest taka magia? Wybacz, ale wedlug mnie i nie tylko mnie opisujesz te akcje na sile. Przy okazji nie wyjasnie Ci akcji w ktorych oskarzasz mnie o wh, bo to nie moj pc, ja jestem teraz w gościach i zwyczajnie tutaj nawet wh nie ma, bo gtx skonczyl z ocenianiem dem, a nie bede nic pobieral bez jego zgody :D

08:50 Tsa.. to nawet opisalem przy tworzeniu tematu, ale widze ze i tak to wrzuciles, nie wiem po co :D Nie no, ale powiedz tak szczerze, ja widzialem Twoje podanie o admina, Twojego steama, rocznik, wiek i tym podobne, ja wiem ze moze i masz male doswiadczenie ale pomińmy to, naprawde nie widzisz, ze oni stali w jednej linii i dostali lby w jednej chwili? Co do ostatniego ctka, to masz cos takiego jak czas reakcji? Jestes duzo mlodszy ode mnie, to powinienes miec jeszcze lepsza reakcje ode mnie, takie cudo trenuje sie na DM, nie posiadam sluchawek od nasa i nie strzelalem w typa zanim go zobaczylem, tylko po tym jak go zobaczylem, a czas reakcji mozna latwo cwiczyc.

10:18 Typ stal idealnie w szczelinie, kilka pestek i wpadl hs, to jest tez magia? Nie opisze Ci dokladnie akcji, bo nie mam wh na tym pc jak wspomnialem (na zadnym pc nie mam), ale wytlumacze to inaczej. Gosc powiedzial, ze robia plecy, zabilem jednego, zobaczylem tabele i zauwaz, ze jest nas "3", potem jeszcze mniej na X CT, jakbym wyszedl jak na pale, to bym od razu padl, proste prawda?

11:00 Znowu nic nie przelecialo, zwykly ruch myszki i to niezwykle lamerski, gdyz zabilem go w cialo, nawet w glowe nie celowalem, bo byl zbyt blisko..

11:15 i to jest najlepszy czas ze wszystkich, ktory wywolal u mnie najwiekszego banana na tworzy i wiedzialem, ze tutaj bedzie. Zostalem sam, patrze trupa, nic, w 11:15 patrz na brame, widzisz ctka stojacego? Brawo, dopiero pozniej go zabijam jak go zobacze.. I to byloby na tyle tego dema, dzieki za dawke dobrego humoru. 

Btw. Ja wiem, ze wiele sie zmienilo, cala ekipa sie wykruszyła, ekipa ktora ja znam przez zaproszenie mojego kuzyna, chociaz jak widze dudnes i developer zostali, aczkolwiek to nie powod, aby banowac kazdego jak leci, a bo dwoch czy tam trzech typow splakalo Ci sie przez majka, co zreszta slychac na demie.

Bylem tutaj takze banowany w 2015 na przełomie kwietnia i maja, z tego co pamietam banowal mnie miedzy innymi (blaszkabiceps, kajman), chyba 3x ss i 1x demo i zawsze ub i dzialo sie to bardzo szybko, a jak bedzie teraz? No zobaczymy, bo ten ban jest najbardziej smieszny, ale o tym juz pisalem :D

Fajnie bylo u Was pelnic funkcje admina ponad 3 lata temu, ale chyba nie wybieracie pierwszych lepszych Panow z kontami wrzesien 2018 na adminow? :( I ja rozumiem jakby sie pomylil, ale nie wali bana, bo dwie osoby placze przez majka :(

I jak juz mozecie, to niech obejrzy to jakas ostateczna osoba, osoby czy kto tam jest odpowiedzialny za to i da ub albo zostawi bana, bo ja i tak jestem w kraju raz w roku, takze nie ma co tego przedluzac sztucznie. Ja wiecej opisywac tego nie bede, bo to nie ma sensu, a i tak rozpisywanie tego nie mialo sensu, bo moja gra jest tak krotka, ze moglem spokojnie wytlumaczyc moja gre z kazdej rundy i wyszloby na to samo. Napisalem odwolanie tylko, zeby pokazac iz "nie uciekam" i nie mam nic do ukrycia, ponadto nie pierwszy goszczę tutaj z banem :D

PS. Alez lektura..

Aha i przepraszam jesli w niektorych momentach zle koncowki slow i zdan dobieram, ale od dlugich lat siedze w uk, takze wiecie..

Pozdrawiam!

• Haha 1
Opublikowano

no widzisz ja tez, ale 1/4 nie jest mi potrzebne, a 1/2 uzylem tylko dwa razy i to tez za duzo, nie wiem po co ogladalem to ponownie, jak wiem jaka jest prawda.

Ja sie nie kloce, tylko wyjasnilem akcje ktore wypisales, to i tak duzo, bo w demie z bana z 2015r nawet zdania nie napisalem, ale to mniejsza oto.

Jak widac, ja mam swoje zdanie, Ty swoje, roznimy sie doswiadczeniem, takze nie bede sie produkowal dalej i czekam na efekt koncowy, siema

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, Palewroty napisał:

Także tak demko obejrzałem: 

link do demka: http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1812251743-de_dust2.dem.zip

04:03 - tutaj strzelasz nieco w prawą stronę przy modelu postaci, a nagle dostaje ona HS, w tempie 1/2 widać że magicznie celownik się przesuwa na model

04:54-04:56 - tutaj wychylasz z anarchii po czym kilka pierwszych strzałów nie trafiasz, 1 ctek przebiega do skrzyń koło anarchii, Twój preefire najpierw leci daleko w prawą stronę od modelu, aż tu magiczny ślizg celownika na model i oczywiście HS

06:20- akcja przy górnym trupie.. gdy ctek wychodzi Ci z dolnego trupa na górny zaczynacie strzelać, twój celownik cały czas podąża za ctkiem nawet gdy go nie widzisz za ścianą cały czas ctek na celowniku, gdy wyskakuje oczywiście zabijasz go

08:50- i tu się zatrzymam, 3 strzały 2 głowy, bardzo ciekawe, potem kilka pestek dla niepoznaki i znowu potem wychylasz i gdy model ctka wychodzi ledwie ramionem 2-3 pestki i oczywiście HS przez ścianę

10:18- tutaj strzelasz przez szczelinę w drzwiach w anarchii.. oczywiście HS, ale w tym momencie podejrzewam Cb o Wh, pięknie go wyczekałeś, nwm skąd miałeś info..

11:00-11+ - znowu celownik przeleciał na ctka

11:15- sytuacja w której przechodzisz galą spoglądasz w trupa i wgle, nagle dostrzegłeś ctka na środku między bsem B i respem ct; nagle bum i HS, ciekawe :D

Pozdrawiam :D

04:03 - Nic dziwnego. Celowal po glowie, ruszyl myszka w lewo i tyle. +

04:54-04:56 - Moze troche dziwne. -/+

06:20 - Chodzil lewo prawo i tak moglo sie ustawic, ze niby celuje po modelu. Czysto. +

08:50 - Zwykle strzaly. Ustawili sie jak kregle.. Celownik mial co chwile na poziomie glowy, wiec wszedl 3 typ i tez dostal hs. +

10:18 - Kulson podal info, ze plecy. Pierw zabil jednego w anarchii pozniej wyczekal na kolejnych + (granat polecial w strone anarchii). +

11:10-11+ - ? +

11:15 - Spoglada w trupa bo uslyszal kogos. Spojrzal na srodek zobaczyl typa, to schowal sie troche i zabil. Nic dziwnego. +

Za malo dowodow. Wracaj do gry. 

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.