Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

df234f9cac1a0.png

Witam w serii pt. „POD LUPĄ” 

Seria ma nawiązać do starego tematu z opiniami o danym użytkowniku, który cieszył się dużym zainteresowaniem. Postanowiłem wrócić do tego, lecz z wypowiedziami anonimowymi! 

Na pierwszy ogień leci nie kto inny jak nasz @ Elpablo, poniżej znajdują się wypowiedzi różnych ludzi.

Pierwszy użytkownik

Jest alkoholikiem, ale z kulturą, bo pije dobre wino. Dżentelmen, nie przeklina przy kobietach na Teamspeak'u.

Drugi użytkownik

Miła osoba potrafi się pośmiać, ma dystans do siebie, lubi „napoje” takie jak my, trochę botek, ale spoko botek :)

Trzeci użytkownik

Bardzo kulturalny i miły chłop, z którym da się pogadać na każdy temat.

Czwarty użytkownik

@ Elpablo jest zabawnym człowiekiem na naszej sieci i zarazem naszym piwoszem.
Jak gram z nim wkurzają mnie jego lagi :)

Piąty użytkownik

@ Elpablo jest jedyny w swoim rodzaju piwosz oraz alkoholik. Ogólnie miły i sympatyczny gość, lecz trochę zamulony XD. Pozdrawiam.

Szósty użytkownik
@ Elpablo jest opiekunem, który potrafi stwierdzić, czego oczekuje od swoich podopiecznych. Wspaniale zajmuje się serwerem, nie mam się do czego przyczepić. Spoko morda.

Siódmy użytkownik

Bardzo z niego agresywny ancymonek. Ogólnie znany na sieci Katujemy.eu jako koneser wszelakiego piwa :cryingg:

Ósmy użytkownik

Nie znam się z nim jakoś super, ale wydaje się mega spoko osobą. Kumpel do pogrania i pochlania.

Dziewiąty użytkownik

Po rozmowie na Teamspeak'u wydaje się bardzo sympatyczną osobą. Dodatkowo musi dobrze wykonywać swoje obowiązki, skoro opiekuje się Jackpotem.

Dziesiąty użytkownik

@ Elpablo to bardzo pozytywna osoba, nie znam go zbyt dobrze, ale zawsze jak mam okazję z nim rozmawiać to nie jest wcale niezręcznie (może czasem XD). Pozdrawiam go serdecznie!

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Fajnie wyszło. Pomysł bardzo ciekawy. Tylko nie za często bo nam się użytkownicy skończą 😂 

• Właściciel
Opublikowano

Świetna seria, coś nowego ze strony redakcji, to mi się podoba :like:

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.