Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: MISIO

Nick admina banującego: Neo

Data/Mapa: 5 min temu.

IP/SteamID:  w wycince

Serwer (mod):  DD2                        

Opis sytuacji: Gram sobie kulturalnie na serwerze w zespole CT, zostaje ja oraz szanowny jakiś typek "hewra of router" czy jakoś tak i zostaje podłożona bomba. Po 3 sekundach wcześniej wymieniona osoba ginie. Paka splantowana na A, ja w momencie położenia paki pilnuję BS'a B. Po śmierci gościa wymienionego wyżej słyszę w słuchawkach "kurwa/o rusz dupę do paki". Idę trupem, ale widzę, że do momentu wybuchu paki pozostaje 10 sec, zawracam i zostaję beż śmierci w górnym trupie (nadmienię, że miałem mało hp). Nie ukrywam, że reakcja wyżej wymienionej osoby mnie zirytowała i piszę na czacie następujące słowa: cyt. "radzę mordę zamknąć". Po dosłownie krótkiej chwili otrzymuję bana (wycinek niżej). 
Zaistniała sytuacja mnie trochę śmieszy, że tak powiem... Rozumiem, że czasem nie trzymam języka za zębami (wcześniej karany za słownictwo) pod wpływem emocji. Jednak od jakiegoś czasu robię swoje, gram - nie odzywam się. Teraz gość ewidentnie prowokuje i słownictwem i tonem głosu jaki wyraził to zdanie, a ukarany zostaję ja. Tylko do (nie)szanownego pANA aDMINA mam takie jedno konkretne pytanie... GDZIE TY CZŁOWIEKU WIDZISZ OBRAZĘ GRACZA? A wydaje mi się, że gdybym nawet specjalnie nie wykonał celów mapy to co najwyżej należy mi się kick ;) (chyba, że robiłem to monotonnie - A NIE ROBIŁEM...). Żenada, naprawdę żenada pANIE neo... 
Aaa i jeszcze jedno. Skoro typ banuje mnie, to dlaczego nie banuje typa, który sprowokował sytuację? Śmiech na sali... Kto wybrał tego człowieka na admina, to ja nie wiem... 
Liczę jednak na pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji i UB, ewentualnie KONKRETNE skrócenie bana... 
Spokojnego dnia! 

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'obraza graczy nie wykonywanie celi mapy !'
[AMXBans] Duration: '1 day'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1313709723'
[AMXBans] Your IP: '185.157.12.14'
[AMXBans] =======================================

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Proszę mi nie zamykać tego  za 15 mim wstawie dowody :) dlaczego dostał bana :)! 

Ten gracz wielokrotnie przeklina spamowal na U@ uzywajac wulgaryzmow,obrazal graczy, nie wykonywal celi mapy ,zreszta brak mi slow jak mozna takie odwolanie pisac juz pokazuje dowody dlaczego owy graczy dostal bana ! Ps niestety niestety nie zapisalo mi sie zdjecie jak obrazil serwer nasz,jak i administracje serwera, ale trudno to mysle ze wystarczy !)

skarga kolejna.jpg

skarga !.jpg

kolejna skarga.jpg

• Przykro mi 1
Opublikowano

Dołączę się i powiem ze nie było tak jako "kolega" wyżej napisał..

Napisał "radzę mordę zamknąć" na co ja jako Admin odpowiedziałem "A ja tobie radze się ogarnąć" 
Po czym na u@ spamują że "Misio nie robi celi".. 
Wydaje mi się że ta skarga nie jest słuszna..
Neo ma dowody na obrazę innych graczy oraz na to że Pan składający skargę nie wykonywał celi w żadnej  z rozegranych  przez niego rund.

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano

Moment moment! pANIE @ A~S~ ja w zamieszczonych screenach nie widzę ani jednej obrazy kogokolwiek... "prze chuje" w tym przypadku było napisane ironicznie kolego :)  podobno na tym serwerze można przeklinać, ale nie wyzywać (jednokrotnie szło na u@@ od admina) :) 
A skoro już jesteś taki hop siup do przodu to pokaż mi te wyzwiska na u@ ;) napisałem wtedy, żebyś "wyjebał" umka bo gość tak klatkował, że sie trafić nie dało. 
Kolejna kwestia pANIE aDMINIE... radzę zacząć myśleć logicznie. Napisałem odwołanie DO TEJ KONKRETNEJ SYTUACJI, a nie do zeszłych banów. Więc w tym momencie nie wyciągaj brudów sprzed x czasu, bo napisałem odwołanie raz jeszcze przypomnę DO TEJ KONKRETNEJ SYTUACJI gdzie niesłusznie mnie zbanowałeś :) 
Tamte bany wziąłem na klatę i odczekałem, więc proszę Cię... nie ośmieszaj się człowieku. 

a teraz do kolejnego mądego...
@ CałyJa z Tobą to mi się nawet człowieku nie chce rozmawiać. "nie wykonywał celi w każdej rozegranych rund" - żałosny jesteś i skoro już się wypowiedziałeś to oglądaj chłopaku demko i poproszę rozpiskę. Skoro powiedziałeś A to powiedz i B cwaniaczku. A jak nie masz nic mądrego do powiedzenia i piszesz, że nie mam racji, BO NIE MAM RACJI to lepiej się nie wypowiadaj. 

Opublikowano

Według mnie powinieneś panować nad emocjami i nie pisac pod ich wplywem. To tyle ode mnie @ A~S~ te screeny nic nie wnoszą do sprawy :/

• Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ban zostaję kulturę trzeba zachowac jak się jest na serwerze a nie stado dzikich końi przymyśli zachowanie ma tyle czasu u mnie byś dostał na 2 tygodnie kultura to klucz do dalszej drogi, ochłoniesz przez te dni może przemyślisz że wzgledu zblizających się świąt czas twojego bana @ misio to 3 dni 

Do zamkniecia  @ Gosia ?!

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.