Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: Graay #
Nick oskarżonego: CalyJa czy cos takiego.
IP/SID oskarżonego: Idk, jest waszym adminem więc macie pewnie.
Godzina i data zdarzenia: 12:20
Mapa: de_dust 2
Screeny/demo: Macie w bansie.
Opis sytuacji: A więc zaczęło się od tego jak powiedziałem "kurwa" ten mi zwrócił uwagę o słowa, a potem sam klnie jak głupi. Następnie coś mu odpowiedziałem więc się zapytał czy chce wylecieć powiedziałem, że chętnie a ten mnie kicknął z powodem "Nie dorosłeś do tego serwera" No to śmiechawa TV Stwierdziłem, że admin ma mniej iq niz 12 więc się nie odzywałem po tym jak nie chciał mi odpowiedzieć za co wyleciałem XDD "BO CHCIAŁES" to mu powiedziałem żeby zrobił mi loda bo tego też chce więc skoro spełnia me zachcianki to czemu nie. Potem coś żartowałem z Kulsonem o kutasach, a jak napisałem possij mi jaja kulson na co on odpisał "Chodź" Bo to dla żartu było ten mnie zbanował z powodem obraza gracza xDDDDDDDDDDDDDDDDD MASNYCH ADMINKÓW MACIE POZDRO ^)) Bonus bgc
  • Haha 4
  • Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

Czasem nie wierzę w to co czytam. Zachowanie jak u dziecka, co widać po tym jak nazwałeś temat. Gdybyś nie prowokował to nie dostałbyś bana. Skargę zamykam, bo jest niesłuszna. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.