Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: NDS PATO 

Nick admina banującego: Neo

Data/Mapa: przed chwilą 

IP/SteamID:

Serwer (mod): dd2                              

Opis sytuacji: typ kampił  na respie z paką  gdy było już dawno po 1 30 admin dał mu bana na 5 min napisałem za kampe na respie z paką kurw* powinna być godzina nie 5 min  admin napisał jeszcze słowo i masz bana :) zapytałem go czy czytał rregumalin po czym przedstawiłem mu punkt regulaminu który jasno mówi że wolno przekllinać ale nie obrażać graczy po czym dostałem bana  na 1 dzień haha polecam sprawdzić znajomość regulaminu i upomnieć admina że to że nim jest nie daje mu prawa do samowolki nie oczekuję UB ale myślę że skrócenie bana będzie odpowiednie mam ogólnie mało czasu na grę a jeszcze się takie dziecko spruje nie pozdrawiam Neo  @ A~S~ trzeba bylo wtedy banować a że z dzisiejszego dnia nie masz dowodów to jakieś stare ssy wyciągasz ? rozmawiamy o dziesiejszej sytuacji człowieku  poproszę o dowody z dnia dzisiejszego :)

Wycinek z konsoli:

• Przykro mi 1
Opublikowano

807237158_skargaplaczka.thumb.jpg.e10a38a3f52ce9071777fc4d490878f4.jpgMoże na wstęp powiem,ze owy gracz od dluzszego czasu przeklina poucza adminow a sam nawet nie zna regulaminu, dzis juz nie wytrzymalem i strzelilem bana tylko dlatego,zeby przemyslal swoje zachowanie. Nawet nie chce mi sie tego rozpisywac juz wstawiam zdj co robi nasz kochany placzek . ps ( te zamazane jest to zeby nie reklamowac inny sieci)

skarga placzka 2.jpg

skarga placzka 3.jpg

skarga placzka 4.jpg

• Lubię to! 2
Opublikowano
Przed chwilą, A~S~ napisał:

807237158_skargaplaczka.thumb.jpg.e10a38a3f52ce9071777fc4d490878f4.jpgMoże na wstęp powiem,ze owy gracz od dluzszego czasu przeklina poucza adminow a sam nawet nie zna regulaminu, dzis juz nie wytrzymalem i strzelilem bana tylko dlatego,zeby przemyslal swoje zachowanie. Nawet nie chce mi sie tego rozpisywac juz wstawiam zdj co robi nasz kochany placzek . 

skarga placzka 2.jpg

skarga placzka 3.jpg

skarga placzka 4.jpg

dlaczego tyl,ko ostatni ss jest z dziś ? 

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.