Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Ronaldinho on cs <3

Nick admina banującego: Feb1

Data/Mapa:10.12.18/cache

SteamID:STEAM_1:0:875218247

Serwer (mod):  4maps                            

Opis sytuacji: Dostałem bana za komendę cl lw wydaje mi sie to dziwne skoro pytałem tego samego admina na ile ma być ustawiona

dostałem odpowiedz ze ma być na 0  po kilku dniach wyprzedziłem go w ranku i spadł na 2 pozycje i musiał sie jakoś mnie pozbyć to dał perma

skoro jest adminem to mógł by mi napisać że wtedy podał mi złe info  zmienić komendę to jest sekunda w swojej obronie mam to

9. Zakaz używania jakichkolwiek wspomagaczy typu: czity, skrypty, komendy cl_lw, celownik do AWP itd. 

w regulaminie nie pisze na ile ma być ustawiona ta komenda no ale skoro nawet admin wprowadza w błąd i póżniej za to banuje to nwm :)

Wycinek z konsoli: http://bany.katujemy.eu/bans/39478.html

Dzięki Pozdrawiam :)

Opublikowano

Po pierwsze nie za to że mnie wyprzedziłeś w tabeli tylko za to że inni gracze mówili mi ze coś masz,

a to z tą komendą cl_lw 0 powiedziałem ci na voice chacie żebyś zmienił na cl_lw 1 to ty wyszedłeś z serwera po czym powróciłeś po mniej więcej godzince na serwer grając na tej samej komendzie. Odnosząc się do tego że ci powiedziałem że ta komenda cl_lw 0 jest dozwolona to masz racje (był to mój pierwszy dzień admina),ale później widziałeś że admin rage zbanował gracza za tą komendę i mogłeś wziąć sobie to pod uwagę i wyłączyć tą komendę.

@ Erykos@ Dudnes

• Właściciel
Opublikowano

@ feb1 wprowadziłeś gracza w błąd więc pomimo wszystko ub się należy, dodatkowo zmieniłem taryfikator 4 maps, mianowicie;

5. Komendy cl_lw, celownik do AWP itd.. - ban 24h, jeżeli sytuacja się powtórzy perm

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.