NamePrivate Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Witam, gram komanodsem, gram nim ponieważ uważam ze to dobra klasa. Ale do rzeczy TA KLASA WOLNO BIEGA mam tempo chodu wymaksowane na max i wolno biegam, inne klasy np: Imperator [nw jak tam z kondycją] ale biega szybciej od komandosa max kondy. Chciałbym tylko ująć, że przydało by się zwiększyć kondycje dla komandosa. Myśle ze mnie wysluchacie :) Jeżeli to olejecie tzn, że nie wyrównujecie innych klas i macie NAS w dupie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Człowieku w tym momencie próbujesz wyrównać klasy zwykłe od premium. A jak wiadomo premium musi być lepsze od innych klasa ponieważ jest to klasa za którą się płaci ;/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Jestem na NIE. Komandos może wolniej biega od Imperatora, ale na pewno szybciej biega od zwykłych klas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 1, 2015 Donor Deserved Share Posted January 1, 2015 Propozycja nie ma sensu gdyż klasy premium muszą być lepsze. Jest to coś za co płacimy więc i wymagamy. Klasa komandos jest zrównoważona więc nic nie powinno być w niej zmieniane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neeq Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Nie, Kup premium ;) Różnica musi być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts