Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick, na którym grasz : Epidemic
- Link do Twoje GT (gametracker) : 

https://www.gametracker.com/server_info/145.239.20.86:27125/top_players/?query=Epidemic 
-Znajomość AMX (1/10) :7-8

- Ile masz lat : 27
- Steam ID : STEAM_0:0:87468287

- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : tak ss-y z których nic nie wyszło 
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) :tak
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : w sumie nie wiem chce zobaczyć jak to bd i czy się nadam 😀

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Sam nie wiem, ale najbardziej na OP 

+GT 

+wiek 

+steam 

-jakoś te Twoje powody mnie nie przekonują, tym bardziej że oceniasz swoją znajomość amx na 7-8...  

@ Ayako_san to powiem Ci, że skoro tak było to już sam nie wiem czy powinni dać mu szansę 

@ Kulson! No ja też właśnie nie miałem problemu z nim, ale to ze ma gorszy dzień nie znaczy, że ma klnac i wyzywać czy coś, takie moje zdanie 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na NIE z raz go widziałem na serwerze i coś mu nie szło i sporo bluzgał przez mikro za każdym razem jak padł a moim zdaniem nie taki wzór czy przykład powinien dawać Admin jak się zachowywać :P

• Lubię to! 1
Opublikowano
29 minut temu, Kulson! napisał:

Ja jestem na TAK! Wszystko na plus++++++ OP

@ Ayako_san musiałeś trafić na zły dzień Epidemii :) znsznam go i on jest spoko ziooooom:default_cool:

No wiesz mnie nie interesuje mnie że miał gorszy dzień napisałem swoje zdanie na temat co widziałem i słyszałem na serwerze i tyle odemnie, pozdrawiam :P

• Wrr 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.