Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zza klawiatury wita Was Tomasz, l.20, pomieszkuję w Szczecinie. Studiuję na WPIAUSie i robię za najniższą  krajową XD w jednej z odzieżowych sieciówek. Przygoda z CSem leci już 7my rok - kiedyś bardziej się w to angażowałem, aktualnie pogrywam w celach relaksacyjnych na Waszym DD2 ONLY.

Czym mogę się pochwalić? Wysłałem "do pieca" ponad 700 graczy ( a raczej ich konta steam ) na Blacklisted.pl kiedy projektem tym zajmowali się ludzie kompetentni, a nie takie pierostrojki jak teraz :D Może starsi gracze pamiętają sieć Owoce-Egzotyczne gdzie przez 5 lat byłem adminem, a później H@ - do większych sukcesów mogę zaliczyć organizację wraz z resztą paczki różnego rodzaju eventów dla graczy m.in wspólne granie z Team Poland ( Reprezentacja Polski CS), Frag Executors, BenQ.DELTAeSPORTS.COM czy Tempus Morendi. 

Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze  :D

Opublikowano

Przykro, nie kojarzę, ale to dlatego, że nigdy w graniem po ligach się nie lubowałem :D Wiadomo, czasem się gathera albo 1vs1 na eslu zagrało, ale ja całe życie 4fun :D 

• Właściciel
Opublikowano

Cześć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.