Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zgłaszam się tu z apelacją o usunięcie podwójnego skoku z vipa na serwerze, gdyż w mojej skromnej opinii jest to opcja zdecydowanie zbyt "pay to win", nieuczciwa i dająca zbyt duża przewagę. Skoki z undera do okna, raszowanie pałacu, jakikolwiek "sztuczny dobry resp" powodują frustracje wśród graczy, kilka takich akcji i ludzie po prostu wychodzą czasem z serwera. No bo jak ktoś ma się nie denerwować skoro nie ginie z powodu nie wiem braku umiejętności tylko z czystej bezradności. Oczywiście ja rozumiem VIP i tak dalej, spoko sprawa broń co rundę, trochę więcej hp już można przeboleć, ale no niestety podwójny skok to według mnie za wiele. Sytuację wymienione powyżej budzą po prostu uśmiech politowania. Nie chcę oczywiście żeby ktoś odebrał te wypowiedź jak z perspektywy kogoś kogo przysłowiowo boli dupa, bo ktoś kto gra na serwerze wie, że coś tam strzele czasem, oczywiście sam teraz mam vipa za top3 (co mam nie grać jak za darmo XD) aczkolwiek nie używam wymienionej przeze funkcji we wskazany przeze mnie sposób żeby nie robić z siebie hipokryty. Także to wszystko. Liczę na porządne rozpatrzenie tejże apelacji. Pozdro600 i miłego wieczoru. 

Opublikowano

Vip ma podwójny skok na każdym serwerze za sprawą tego, że przyciąga ludzi. Masz freevipa przetestuj, będziesz chciał dalej korzystać z funkcji vipa to zapłać i tyle. Wiem, że czasami denerwuje ten podwójny skok, ale jest przypominam że to serwer ffa. Chodzi o zabawę, a nie tryhardowanie. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.