Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gibekson

Blondass przeginasz już !!!!!|Przewyższasz się !!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:blondass

Nick oskarżonego:Blondass

* IP lub SID oskarżonego:83.28.75.148

Przebieg sytuacji:ogladajcie gdzies od 20 min pierwszy filmik,grałem mialem staty 6 do 1,skonczyla mi sie amunicja wiec musialem na respa wrocic zeby doladowac 2 magazynki i potem nie mialem przez chwile jak wyjsc z respa bo z dwoch stron atakowali,ale wyszedlem bylem w gornym potem napisali ze cele mapy ok,bieglem na B koniec czasu i nie zdarzylem do paki,a tu blondass mnie wyrzucil,wyrzywa sie na mnie po ostatnim jak na niego skarge napisałem,zobaczcie sami,co wy byscie zrobili w mojej sytuacji jak sie na mnie wyzywa???? nawet ostrzezenia nie da tylko wyrzuca i banuje,dowod nr dwa gadałem do niego zeby niedauzywal admina ,dosyć że gra slabo,zazdrosc go zżera że jestem lepszy,byłem z nim w tt,człowiek renesansu pisze mi że to tylko gra,ja napisałem że dobra to tylko gra ale powiedzcie mu żeby sie ode mnie odpierdolil i dostałem bana na pol godziny,powiedzcie gdzie tu sprawiedliwość ?? wyrzywa się na mnie,raz zabluźnilem dzis na tym serwerze i to pisząc tylko a ban polecial :(( serio,warna mu walnijcie za takie zachowanie,15 lat ma ,ja 20 i cwaniakuje do starszych bo myśli że jak ma admina to może wszystko ,inni admini wporzadku ale on przesada grubo,policjantem niech zostanie od razu,filmik nr dwa to jak dostaje bana,clinic był w ct a do mnie sapy mial i był po blondassa stronie,wtraca sie a nie wie o co chodzi,czlowiek renesansu byl przy tym tez i ja mowilem mu jaka sytuacja,blondass naucz sie grać ,mam lepsze staty od cb a sie sapiesz non stop do mnie,szukasz pretekstu zebym na tym serwerze w ogole nie gral,od pigwina raz dostalem bana za to zebym screny wrzucil a od blondasa 2 bany plus 2 wyrzucenia na tym serwerze przez tydzien czasu !!! odladajcie drugi filmik od 3 min gdzies jak bana dostalem

Dowody: http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1412311048-de_dust2.dem.zip drugi filmik http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1412311113-de_dust2.dem.zip

Opublikowano

hahah malolat jesteś ;D hahaha co ty gadasz?? a poza tym nie blużnilem tylko raz zabluźnilem żebyś sie ode mnie odpierdolil to ty mi bana na pol godziny ,a mi nie o tego bana tylko o to ze gralem a mnie wyrzuciles,i widocznie ty sie nie nadajesz na admina skoro banujesz za byle co,kazdy na ciebie narzeka na serwerze z non stemow,wyluzuj idz se blanta skopć czy jedz sobie poruchać a nie szukasz pretekstow zeby banowac kogo nie lubisz,a na filmiku bylo widać ze mi amunicji braklo i musialem sie wrocic a ty mnie wyrzucasz ,cham jestes,z adminem jak i z policjantem nie wygrasz mimo ze w tym watku ja am racje !!!!!!

Opublikowano

i to ja mam problemy ??? to ty masz problem do mnie,jakbys byl normalny to bym na ciebie skarbi nie pisal a to już 3 w tym tyg na ciebie.pigwin,benuss,rydzyk,czlowiek itp jakos im nie przeszkadzam jak gram,a ty to za byle co zeby tylko mnie zbanowac albo wyrzucić!!!!! i naucz sie grać i pokaż na co cie stać a nie tylko wyrzucasz z zazdrosci albo z gniewu ze ci nei idzie gra

Opublikowano

co mnie twoje ssy interesuja?? chce zebys mi dal spokoj w grze,przez ciebie ja grać nie moge bo mnie wyrzucasz albo banujesz,mam dobre staty to mnie wyrzucasz ,nie stoje w miejscu u nie kampie ciagle,wiec zastanow sie dwa razy zanim cos zrobisz,warna powinienes dostać za zachowanie,ja cie nie wyzwalem i nic na ciebie a ni na nikogo nie wjezdzalem,a ze bluznie czasem to moja sprawa,sam cierpliwosci nie masz a do innych masz pretensje,admini sami bluźnicie zauwazylem ,chce spokojnie pograc a przez ciebie nie da sie,i nie cwaniacze bo ty cwaniakujesz,15 lat masz,ja w twoim wieku do pracy chodzilem zeby mamie pomagać,a na komputer sam zarobilem i na internet zarabiam nikt mi nie daje,a nie jak tobie ze rodzice wszystko dadza,mam urlop od pracy wiec kurde mac chce pograc !!!!!

Opublikowano

martini user_popup.png no właśnie bluznic mozna z umarem a nie wyzywac,a ja nikogo nie wyzwalem raz zabluznilem pisza zeby sie ode mnie odpierdolil zeby mnie nie wyrzucał a mi bana na 30 min dal,gdzie tu sprawiedliwosc pytam sie???

Opublikowano

Nieczytam całego bo szkoda, była sytuacja na serwerze dostałeś kicka za niewykonywanie celów mapy. Co w tym dziwnego?

To tylko kick a ty afere robisz.. Troche wyrozumienia.

Pozdrawiam Sebu

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Po pierwsze jeśli wypowiadasz się w skardze Twoim obowiązkiem jest przeczytanie całości wypowiedzi.

Po 2 uważam sprawę za wyjaśnioną a BlondAss`a proszę o przystopowanie. 

• Zasłużony
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: @Close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.