Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Gibek

Imię:Damian

Staż na serwerze:http://www.gametracker.com/player/Gibek/80.72.33.50:27190/

Doświadczenie:od 16-17 lat jak zacząłem grać

Znajomość AMX [0/8]:3

Czy byłeś / byłaś już adminem?:nie byłem

Dlaczego Ty?:Składam drugi raz podanie,chcieliście żebym kupił steama wiec nie ma problemu,bywam często,odwiedzam forum codziennie,i będę się starał żebyście byli ze mnie zadowoleni :)

Kontakt:[email protected]

STEAM:STEAM_0:1:1569654 

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Opublikowano

Obserwowałem cię od złożenia pierwszego podania, jesteś aktywny na serwerze wiek na plusie itd. Lecz zauważyłem że jesteś bardzo impulsywnym graczem, co skutkuje w wyładowaniu frustracji na say'u bądź przez mikro. Piszesz w podaniu że chcesz pomóc, w utrzymaniu porządku na Only DD2. Lecz nie jestem przekonany do tego, czy chcesz range Admina otrzymać, aby ogarniać serwer pod nieobecność żadnego innego Admina. Czy po to aby ''w razie w'' , żaden cheater nie przeszkadzał ci w skillowaniu.

hmmmm... Jestem Neutralny oraz żeby się przekonać o twoich zamiarach, proponuję tydzień na próbę. 

Opublikowano

Obserwowałem cię od złożenia pierwszego podania, jesteś aktywny na serwerze wiek na plusie itd. Lecz zauważyłem że jesteś bardzo impulsywnym graczem, co skutkuje w wyładowaniu frustracji na say'u bądź przez mikro. Piszesz w podaniu że chcesz pomóc, w utrzymaniu porządku na Only DD2. Lecz nie jestem przekonany do tego, czy chcesz range Admina otrzymać, aby ogarniać serwer pod nieobecność żadnego innego Admina. Czy po to aby ''w razie w'' , żaden cheater nie przeszkadzał ci w skillowaniu.

hmmmm... Jestem Neutralny oraz żeby się przekonać o twoich zamiarach, proponuję tydzień na próbę. 

Tak samo jak rydzyk.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na nie...gracz jest zbyt nerwowy, gdy mu coś nie wyjdzie potrafi wyzywać nawet własny team...nie potrzeba takiego czlowieka w skladzie adminów

• Lubię to! 1
Opublikowano

przy pierwszym podaniu wszystko wam pasowalo tylko brak steama,specjalnie sie poswiecilem kupiłem go,dzien sie meczylem zeby ustawić,to teraz czepiacie sie mojego charakteru,może jestem nerwowy,blużnić bluźnie,opiepszam team po to zeby sie wzial w garść a nie dołując,macie mało adminów aktywnych na only dust2,serwer coraz gorszy sie robi bo dzieciaki odpalają,nawet z godzine aim se lata a admina brak,bez admina tu nie ma co grać,staty sie zgarszaja tylko,co i mam czekać pol godziny aż ktoś wbije i go wywali???wymagania mam a  charakter mam ostry,ale nie banuje blondass za byle co jak ty,odpaly lataja przy tobie a ty pierwsze banujesz tych normalnych graczy zamiast upominać,ja taki jak ty nie bede,nawet szansy nie chcecie dać,dzieki rydzyk i pigwin za wsparcie

Opublikowano

Jestem na tak, czasami nerwy człowieka ponoszą, ale zakupił chłopak steama, ma odpowiedni wiek, staż, czego chcieć więcej. Prawda jest taka, że ma wam zawsze coś nie pasuje ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Blondass pisałeś raz wiec nie spamuj mi tu znów, a z tym wyzywaniem to kłamiesz bo nie wyzywam ludzi od niewiadomo czego,blużnić zdarzy się z nerwów,opanować jezyka?? od tego zacznijmy że nie gadam z tobą przez mikro tylko daje info innym,,a pisać na czacie nie jest zabronione 

Opublikowano

Neutral.

Opublikowano

Na nie spamujesz nie potrzebnie  cierpliwość to podstawa byciu administratorem ! Jestem na NIE:
-Dziecinne zachowanie jak na 20 lat
-Brak doświadczenia
-Nabijanie postów w swoim podaniu
-Za  dużo emocji w Tobie jest .

Opublikowano

za mało doświadczenia ??? to zobacz top15 na only i nie gadaj o braku doświadczenia ;D 

Martini 5 jest na natural,3 na nie ,wiec jaka tu wieksza przewaga na nie??? ;D

Wszystkim przeszkadza to że bluźnię ,ale daje najwiecej infa ,gdyby nie ja byście w statach mieli wiecej dedów niż fragów ,a że słowo co której jest (kur.a) to nie potrafie tego opanować

Opublikowano

Gram , może nie dużo ale jak Cie widziałem to jednak .. Bluźnisz , źle się zachowujesz .. Na nie ..

Opublikowano

Idzie się z Tobą dogadać na serwerze, zbytnio nie widziałem żebyś prowokował czy wyzywał kogoś. Czasami jesteś zbyt nerwowy i bluźnisz, no i musisz się nauczyć cierpliwości. 

Neutral, choć dałbym mu okres próbny na tydzień

Opublikowano

jestem na Tak z gosciem da sie dogadac a to ze czasem za bluzni to nie robi odrazu z niego dzieciaka kazdy ma prawo do wykazywania emocji z gry.Sam sie przyznam ze tez czasem musze za bluznic zeby cos ze mnie wyszlo i ja go rozumiem :P

Opublikowano

Neutral

• Właściciel
Opublikowano

Niestety padają głosy na nie, więc ciężko jest wtedy takie podanie pozytywnie rozpatrzyć. Proponuje napisać ponownie podanie jak sytuacja się uspokoi, pokażesz innym że zasługujesz na tą posadę i dasz radę :) nie jedna osoba była w twojej sytuacji i wyszła z tego pozytywnie.

Podanie odrzucone.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.