Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór: 

Nick: [Rzadki]

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/[Rzadki]/193.33.177.130:27065/

Doświadczenie: Dobre. Miałem wiele razy admina i sobie radziłem tutaj też sobie poradzę a myślę że każda para rąk do pomocy się przyda :) 

Znajomość amxx: 7/10

Mikrofon [TAK/NIE]: Tak ale słaba jakość i czasem nie działa (więc tak 50% na 50% heh )

SID (steamid):  STEAM_0:1:447868313

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Kacper. Jestem lubiany na serwerze (miły , pomocny , kulturalny , spokojny. Lubie grać w cs. Mam rzadko ale mam takie coś że trudno mi wypowiedzieć słowo albo napisać ale to chyba nie przeszkadza ? 

Akceptujesz regulamin admina [TAK/NIE]:  Tak

Akceptujesz regulamin serwera [TAK/NIE]: Tak

Chciałbym chociaż próbnego admina na 7 dni żebyście zobaczyli a jakby wam się nie spodobało byście mi nie dali na dłużej :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru :) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

myślę,  że na Tak.

+ Miły

+ Pomocny

+ Duża aktywność na serwerze

+ Konto steam 

+ Doświadczenie w byciu adminem 

+/- Wiek

- Mikro 

• Wow 1
  • Premium
Opublikowano

Na nie ;3 

+/- Czas przegrany na serwerze jest przeciętny, 6 dni pod rząd norma  dla nowicjusza serwera (ja tak sądze)

- na serwerze grasz od 6 Dni :3 troche przymało 

- Nie wyobrażam sobie Admina bez dobrze działającego Mikrofonu / Admin bez mikrofonu to dla mnie nie Admin 

- nazwa tematu powinna być zgodna z opisem :3 

Jeśli dobrze wiesz że nie dostaniesz pisząc tak w temacie to po jaką lame piszesz podanie?

Wcale nie popsułem twojego podania bo może tak czy tak zostać zaakceptowane bo nie ja tu akceptuje podania.

Pisząc podanie powinieneś być świadomy tego że nawet jak wszyscy napiszą na tak to może zostać odrzucone równie dobrze  nie możesz pisać na pw że ,,zepsułeś mnie podanie,,  czyli obrażać się na innego użytkownika za to że napisał prawdę. 

Jeśli to co zostało tu napisane jest niezrozumiałe to przepraszam ale dzień po dniu zapominam języka polskiego.

• Wrr 1
Opublikowano
1 godzinę temu, AxaDaksi^_^ napisał:

Na nie ;3 

+/- Czas przegrany na serwerze jest przeciętny, 6 dni pod rząd norma  dla nowicjusza serwera (ja tak sądze)

- na serwerze grasz od 6 Dni :3 troche przymało 

- Nie wyobrażam sobie Admina bez dobrze działającego Mikrofonu / Admin bez mikrofonu to dla mnie nie Admin 

- nazwa tematu powinna być zgodna z opisem :3 

Wcale nie popsułem twojego podania bo może tak czy tak zostać zaakceptowane bo nie ja tu akceptuje podania.

Pisząc podanie powinieneś być świadomy tego że nawet jak wszyscy napiszą na tak to może zostać odrzucone równie dobrze  nie możesz pisać na pw że ,,zepsułeś mnie podanie,,  czyli obrażać się na innego użytkownika za to że napisał prawdę. 

Jeśli to co zostało tu napisane jest niezrozumiałe to przepraszam ale dzień po dniu zapominam języka polskiego.

Inaczej napisałem. I nie musisz każdemu pisać co pisze na pv było to dla żartu jak jesteś taki mądry :)

• Premium
Opublikowano

Szczęscie masz że w regulaminie nie pisze nic o natychmiastowym odrzuceniu podania 

Ale pisze że nie można komentować własnego podania 

A to co ty piszesz do mnie to moja sprawa czy udost3pnie co napisaleś czy nie ;) 

Edit

• Nie wypowiadamy się we własnych podaniach, jeżeli jest już taka potrzeba użyj opcji edytowania tematu i pod wzorem oznacz osobę, które masz coś do przekazania. Osoby oznaczamy w następujący sposób; @nick

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.