Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Ayako_San

Nick admina banującego:Trawa Pale Stresy chyba

Data/Mapa:2018-11-23 de_dust2

IP/SteamID:STEAM_0:0:167333894

Serwer (mod):   only dd2                            

Opis sytuacji:Robiąc duck plus skok otrzymalem bana perma za "sgs" gdzie to nie to :) sgs to jest duckowanie tylko i strefowanie a ja robie duck+jump więc chyba jakaś pomylka ;)

Wycinek z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'sgs' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:167333894' [AMXBans] Twoje IP: '77.255.40.199' [AMXBans] ===============================================

Mam nadzieje e to sprawa zajmie sie ktos kto naprawde sie na tym zna ;) bo juz nie raz musialem tlumaczyc ludziom na czym to polega

Opublikowano

Nie interesuje mnie to tak szczerze. Gościu zaczyna się runda, a ty już jesteś na respie TT i zabijasz kilku to jest śmieszne. Na dodatek gracze się skarżyli i powychodzili przez Ciebie. W takim razie i to powinno być zabronione.

Dodam że to nie wyglądało jak "duck+jump" bo tak sam robię i nie zapierdalam 100km/h. 

• Haha 1
Opublikowano

Czekam na dalsze wypowiedzi i mam nadzieję że do Ciebie nie należy ostatnie słowo :P a co do graczy że się skarżyli to norma :P mam zamiar grać cały czas na serwerowni więc proszę o dalsze wypowiedzi w mojej sprawie

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.