SamFart Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Propozycja polega na tym żeby była szansa wykupienia bądź zrobienia dla każdego gracza HASŁA na nick, żeby nie było można włamać się na czyiś nick. A o to krótki opis i przykład mojej obecnej sytuacji z wejściem na serwer ;( , stałem się ofiarą tego nie mogę grać na serwie a ss'ow nie mam ktoś inny je ma i co inni sobie bezpiecznie grają a ja nie mogę wejść na serwer bo jakiś burak wkradł mi się na nick. Pozdrawiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 30, 2014 Owner Share Posted December 30, 2014 Przecież w sklepie jest dostępna opcja "rezerwacja nicku"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamFart Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 o.O heh ale się spaliłem :D zbędny temat nie zauważyłem tego jak byłem w sklepie :P ale nie wydawałoby mi się złe żeby to było za free dostajecie dużo kasy za odznaki bo coraz więcej osób je kupuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 30, 2014 Owner Share Posted December 30, 2014 Tutaj nie chodzi o pieniądze, lecz gdyby było to za darmo, to jedna osoba zarezerwowałaby pewnie sobie z 15 nicków znając życie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 30, 2014 Owner Share Posted December 30, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted June 3, 2015 Owner Share Posted June 3, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [bF2 MOD] - 80.72.33.54:27710 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted June 3, 2015 Owner Share Posted June 3, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [bF2 MOD] - 80.72.33.54:27710 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts