Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Paladin
Nick Admina:  Reaper

Steam ID/IP: STEAM_0 : 0 : 19996331
Czas zdarzenia/data: 16:20
Serwer (Mod): ONLY D2
Opis sytuacji: Gram sobie nagle BAN ZA NIC :) NAWET SSÓW NIE DOSTANEM :)  POWÓD? "Pozdrowienia od Zawiszaka" AHA SPOKO
Link do bana w amxbans:  http://bany.katujemy.eu/bans/index.html
Link do SS'ów: BRAK ZADNYCH SSÓW NIE DOSTAŁEM

Opublikowano

Ban nie pamiętasz chłopcze ??? mam ci przypomnieć??? ban zostaje bez zmian jesteś za mocny w gębie a za słaby w realu jak masz tak pisać i obrażać to lepiej wyjdż 

Brak UB 

Opublikowano

rage widać jaki powód dał "Pozdrowienia od Zawiszaka"  bo bylem na serwie a on mnie nie nawidzi i tylko za to dostałem BANA ? ZART

Opublikowano
4 minuty temu, `rage napisał:

@ Zawiszak?

Podaj dowód na podstawie którego gracz dostał bana.

Dowód jest taki że ze ten chłopczyk obrażał i pisał do graczy pierdolony serwer itp ja tego nie toleruje i nie bede tolerował ma aktywnego bana z starego serwera proste 

Opublikowano

Temat close żebyście tu spamu nie robili.

@ Zawiszak? 24h na dowody (ss/demko do ubt na pw), po tym czasie w przypadku ich braku ub.

Cytat

4. TARYFIKATOR BANÓW:

c) Wyzywanie, obrażanie Admina - 1h do 1 tydzień (poważne ubliżanie perm)

Recydywa karana będzie Banem wyższym o 1 stopień. 
Gracz, który notorycznie dostaje wysokie bany za kulturę, może zostać potraktowany banem permanentnym (po konsultacji z właścicielem lub opiekunem). 

• Legenda
Opublikowano

Dowodów nie ma jak podać, bo wszystko zostało już na zamkniętej sieci, więc nie da rady tego odzyskać. Ban zostaje ze wględu na działanie na szkodę serwera, namawianie innych do przejścia gdzieś indziej oraz obrażanie graczy na serwerze, jak i poza nim (tu @ NDS PATO ! może potwierdzić jaki Kinzu miał Nick na steam, gdy zostały mu odebrane flagi). Na poprzedniej sieci był problem z amxbans, więc bana musiało usunąć, ale dalej pamiętamy, zresztą stali gracze również. Gdyby były z moją decyzją jakieś problemy, to w wiadomości prywatnej mogę dokładniej opisać wcześniejszą sytuację. 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.