.:Tomek:. Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Nick: .:Tomek:.Imię: TomekWiek: 15LatStaż na serwerze: Od Grudnia 2014rDoświadczenie: W Cs gram dobre 6 Lat.Znajomość AMX [0/8]: 5Czy byłeś / byłaś już adminem?: Jestem adminem na Cod Mod 801lvl i już wszystko ogarniam.Dlaczego Ty?: Dlatego że mam już doświadczenie w JB , grałem parę miesięcy temu i wiem co i jak. Posiadam kulturę osobistą.Dale przykład innym ,jestem miły i przyjacielsko nastawiony.Posiadasz mikrofon?: TakKontakt: Skype/Steam/Forum/GG/FB/AskSTEAM: Posiadam - http://steamcommunity.com/id/AdministratorTomekAkceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak Ps.Wiem że serwer jest w trakcie budowy ale chcę wiedzieć czy mam szansę ;).
Deserved !@benuss Posted December 30, 2014 Donor Deserved Posted December 30, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Nie spiesz się tak, serwer jeszcze nie powstał. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts