Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikogo tu nie chcę obrażać... ale wasi admini to chyba dzieciaczki z gimbazy którzy nie potrafią grać, i jak ktoś ma dobry timeing to od razu cheater. Gram gram zeskakuję z shorta na mida z pewnością że mój przeciwnik ucieka na ct lub B, najpierw sprawdzam ct zabijam przeciwnika, i probuje popoc koledze ktory męczy sie z jednym na longu... a tu zaraz "Ban, cheatujesz" bez sensu.. pozdrawiam xDD

Opublikowano

Wait, rozpisze podejrzane czasówki bo obserwowałem cie od kilku rund i podejrzewałem walla.

Rozpiska pójdzie w edit tego posta. Pomijam już fakt że nie dostosowałeś się do wzoru odwołań ;p

http://d1.hltv.org.pl/srv53570/HLTV-1811161536-CSGO_mirage__new.dem.zip

Sporo akcji można tłumaczyć grą na słuch, z mojej perspektywy wyglądało to bardziej na wh ;)

3:40 na słuch, rozumiem wyczekanie b-

Wezmę pod uwagę zachowanie i sprawdzanie miejscówek:

5:10 crosshair placement ciekawy; w momencie wychylenia nie słyszałeś przeciwnika i nie pilnowałeś ani connecta ani okna 

6:29 już lepiej z placementem ale wcześniej jakoś nie wychylałeś schodkowo gdy nie było tam ct 

7:54 tera wgl nie celował w ciebie tylko rozbijał wenta na b więc odpuściłeś i wychylka na pełnej 

8:05 nie słychać kolegi na shorcie wychylka taka +/-

9:02 to samo +/-

10:12 ideolo wcelowanie w apsy zdarza się. Sam bym powiedział że gra na słuch, widziałeś ct'ka ale akcje na midzie budzą wątpliwości jak na to patrze :default_wink:

10:50 no tu ci info nie dałem a wyczekanie ciekawe xD B+

16:30 fajnie celownik podnosisz, coprawda kroki słychać ale w momencie skoku ideolo poszedł w górę 

17:25 równo z modelem b+

17:44 zatrzymujesz się wcelowany w kamień mimo ze wcześniej nie sprawdzałeś w ten sposób tej miejscówki a ct nie było słychać :p b+

Pa tera to jakie gimby znalazły podejrzane akcje :D

http://d1.hltv.org.pl/srv53570/HLTV-1811161556-CSGO_dust2.dem.zip

2:30 

4:24 po tym już uznałem że dosyć  B+

5:47 w model :v

Dla mnie kryjesz się z wallem, nie wystarczy nie skanować przez 10 ścian żeby nie budzić podejrzeń ;).

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Po 1: Brakuje wzoru odwołania. 
Po 2: Używasz wallhacka, co widać na demku. 

Tu jeszcze dorzucę od siebie akcję z 8:46 jak to sobie po prostu podpatrzyłeś jak blisko znajduje się gracz, by rzucić HE. 
10:50 tak jak napisał wyżej @ `rage widziałeś, gdzie znajduje się gracz, nie było go słychać.
17:25 i 17:44 też @ `rage chyba wszystko wyjaśnił.

Ban zostaje. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.