Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część taka fartowna ale fragi bajglem nawet oks. Jakiś cudownych one tapów czy flicków nie było, normalne hsy z kontrolowanym full auto :d

Dostałem raka od rozdziałki btw bo sam gram na 4:3 :p

Plusa zostawiam żebyś nie grał z pompą.

TAK TAK JASNE TŁUMACZ SIĘ XD

Rozdziałka to tylko subiektywna opinia, mi łatwiej hsy sie strzela jak obraz jest rozciągnięty :v

Ekran 1600x900 a w csku mam 1024x768 :d

Opublikowano

@ martini czasem? Częściej mi wchodzi niż Tobie ;p Nie nawalam wszystkim co popadnie, bo nie lubię jak jest nasrane tak dużo.
@ `rage ale to enemy zaczęło grac pompą to pokazałem im jak się gra nią :DD Ale ja nie gram 4:3? 1920x1080 16:9

• Właściciel
Opublikowano

Taka muzyka nie podchodzi mi pod frag movie "za spokojna" że tak powiem :default_happy:

Montaż całkiem spoko, brakuje kilku akcji z one tap i byłoby dobrze :default_biggrin:

@ `rage on gra 16:9, 4:3 spoko sie pyka bo modele rozciągnięte i na każde oko niby łatwiej głowę trafić ale są minusy. Mniejsze pole widzenia, jeżeli grasz na rozciągniętej nie paski to ruch myszy nie jest równy góra dół, lewo i prawo + dużo szybsza rozgrywka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.