Sebu3 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nick: Sebu Imię: Sebastian Wiek: 17 lat Staż na serwerze: Dobre 2 Tygodnie, conajmniej 22h przegrane ;) Doświadczenie: W Cs i admin wszystko ogarnięte. Znajomość AMX [0/8]: 6 Czy byłeś / byłaś już adminem?: No peewnie :) Dlaczego Ty?: Ehh.... Staram się o admina na tej serwerowni a dokładniej moim ulubionym serwerze DD2. Znam praktycznie każdego gracza, oni również mnie. Nie składam tutaj żadnych skarg ale adminów często nie ma, za to cziterów wiele *.*. Brakuje mi jednego wymagania mianowicie 14 dni na forum, samo się to nabiije a ja mogę być aktywny na forum w zamian za to. Bardzo się staram o Admina i napewno będe dobrze sprawował jego role. Kontakt: Forum / Steam STEAM: STEAM_0:0:2332949 Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak - Minimum 15 lat - Posiadanie platformy STEAM- Minimum 20 godzin przegranych na serwerze- Znajomość regulaminu serwera oraz forum.- Wyróżnianie się kulturą osobistą- Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość AMXX .- Dawanie przykładu innym graczom. - Minimum 14 dni dni na forum
V@d3r Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 *sieci serwerów cs, a nie serwerowni;) Hmm.. Można by dać mu szansę, steam jest, staż na serwie jest, wiek. Jestem za okresem próbnym. :)
czlowiek renesansu Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Bezkonfliktowy na serwerze,wiek też odpowiedni, można dać mu szansę :) Tylko.. piszemy na pewno,a nie "napewno". 1
akro023 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 tez jestem zdania żeby dac mu szanse, jest aktywny na serwerze, a admini na dd2 sa potrzebni 1
Kaśka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Widać, że się starasz. Jest steam, wiek, dasz radę ogarnąć. Jestem na tak. :) 1
KACU Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Widać, że się starasz. Jest steam, wiek, dasz radę ogarnąć. Jestem na tak. :) Jestem na Tak. 1
Guest Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Jestem neutralny Plusy są wymienione powyżej. Natomiast nie jestem przekonany, co do twojego wieku,oraz czy w podejmowanych decyzjach nie będziesz się kierował nazbyt impulsywnie. Hmmm.... Proponuję tydzień na próbę.
gapciu Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Jestem neutralny Plusy są wymienione powyżej. Natomiast nie jestem przekonany, co do twojego wieku,oraz czy w podejmowanych decyzjach nie będziesz się kierował nazbyt impulsywnie. Hmmm.... Proponuję tydzień na próbę. Tak samo okres probny.
Owner Dudnes Posted December 30, 2014 Owner Posted December 30, 2014 Zobaczymy czy się sprawdzisz na okresie próbnym. Podanie przyjęte.
Owner Dudnes Posted December 30, 2014 Owner Posted December 30, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts