Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
RealDante

Skarga `Happy (reszta adminow niech tez zobaczy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam jeden problem.Na serwerze jackpot jest duzo osob ktore nie ukonczyly 16 lat badz nie przeszly mutacji i przekrzykuja sie przez mikrofon kiedy przed chwila gralem na tym serwerze i mialem juz dosc ich krzykow i napisalem doslownie "dzieci zamknac pizde" dostalem bana na 30 min wlasnie od happy.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'al" "kultury troszke."'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minutes'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:62884156'
[AMXBans] Twoje IP: '109.95.146.107'
[AMXBans] ===============================================

nie pisze tego zeby dostac ub bo ban na 30 min to nie ban tylko prosze o jakiekolwiek upomnienie admina happy i nie tylko jego bo z tego co widze po serwerze to kazdy admin spamuje na y@@ mikro +16/mutacja ale sie tego kompletnie nie trzymaja, dzieci wchodza na serwerze przekrzykuja sie ogolnie wkurwiaja. wiem ze jest opcja mute i pomijam ja bo ja nie mam obowiazku mutowac pol serwera bo nie potrafia sie zachowac. regulamin mowi jasno:

3. Mikrofonu mogą używać tylko osoby, które przeszły mutację bądź za zgodą Admina w przeciwnym razie kick lub ban na 5min. do 30 min.

14.  Zakaz proszenia o darmowe losy, dolary i skiny. Nadużywanie proszenia o te rzeczy będzie nagradzane Kickiem lub Banem do 5 min. do 30 min.

bardzo prosze wszystkich adminow nie tylko happiego o zapoznanie sie z regulaminem badz odswiezenie sobie go bo chyba nie wszyscy go znaja (ci co wiedza to nie maja zadnego problemu).

• Wrr 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Mikrofon jest dostępny po mutacji bądź za zgodą Admina, nikt o legitymacje dzieciaka nie będzie pytał żeby sprawdzić czy ma 16 lat. Pomyśl... Może właśnie te dzieciaczki miały taką zgodę?

• Legenda
Opublikowano

Na u@ nic nie było zgłaszane, jedna osoba tylko wtedy gadała przez mikrofon i to z mutacją dzieci po upomnieniu się już nie odzywały lecz jak upomniałem Ciebie żebyś zachował kulturę to dalej obrażałeś, przeklinałeś i dostałeś bana. Poza tym nie zastosowanie się do wzoru temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.