Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zaproponować coś względem punktów, a mianowicie;

Często - no dobra, może nie tyle co często lecz zdarza się, że czasami nasz przeciwnik z arenki wychodzi podczas rozgrywki a my z tego nic nie mamy. 

W takim razie propozycja odnosi się do np:. Gdy ktoś wyjdzie z servera podczas trwającego pojedynku to traci nie 2 lecz 4 punkty(za ucieczkę), które trafiają dla osoby, z którą w tym momencie był w pojedynku.

Jasiu, Stasiu - Jasiu wygrywa, Stasiu przegrywa; Jasiu 2 pkt, Stasiu -2pkt.

Jasiu, Stasiu - Jasiu wychodzi podczas pojedynku, Stasiu czeka; 0 ; 0

propozycja; Jasiu, Stasiu - Jasiu wychodzi podczas pojedynku, Stasiu czeka; Jasiu -4pkt, Stasiu +4pkt.

@ IMean Ja też mam pingi ostatnimi czasy od kiedy wróciłem na polskie tereny, więc coś w tym jest. Jednak zawsze można też wziąć to co zaznaczyłeś pod uwagę i pomyśleć nt. gracza, który po prostu musi potem czekać tj; nie zabierać pkt osobie, która wyszła lecz mimo to, niech osoba, która czeka - dostanie te punkty jak za wygraną arenkę.

Opublikowano

Moim zdaniem, nie robi to żadnej różnicy. 2 punkty w tą czy w tą.

• Zasłużony
Opublikowano

Jestem na nie. Co do tego, ze jak typek wyjdsie nam z areny to traci 4 pkt

Czesto mam ping albo cos mi net odwala i no musze wyjsc bo z takimi lagami to sie ruszyć nie moge nawet.

Jestem za odrzuceniem propozycji

• Bywalec
Opublikowano

Kiedyś była już taka propozycja, lecz została ona odrzucona, bowiem te kilka punktów nie robi w sumie żadnej różnicy :>

Opublikowano

Propozycja do odrzucenia nic nie wnosi,2 pkt w tą czy w tą nic ci nie dadzą a takich ludzi co wychodzą nagle z pojedynku jest mało,a przeciwnik po wyjściu traci 4 pkt.

Opublikowano

Nie. Tak jak wyżej, jednych wyrzuci przez ping, jeden dostanie kicka czy bana a jeszcze niektórzy po prostu wyjdą bo kończą grę i nie zrobią tego "na czas".. Serio warto coś takiego wgrywać dla 4 pkt? Bez przesady. 

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.