Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Siema, na serwerze często grane jest only HS na scouty czy awp. Nie ukrywam, że ciężko jest trafić kogoś biegającego w głowę z awp, a wtedy ta osoba biegnie i atakuje nas nożem. Jest to lekko denerwujące, nawet jeśli leci z tą kosą po 25 sekundzie. Przechodząc do propozycji, mianowicie proponuję dodanie do taryfikatora kary za takie zachowanie.

Np. Zabicie nożem podczas gry only hs na awp/scouty = kick/ban do 100 minut.

Zapraszam do wypowiedzi :).

Opublikowano

Jestem na Nie. Only HS czy też nie, wybija dana sekunda i można wbijać na respa. Tyle w temacie. Można grać też NS i jakoś nikt nie płacze, że będąc praktycznie przy sobie nagle wyciągasz nóż. To już wasza rozgrywka i tyle. Gram tam raz na ruski rok ale i tak jestem przeciw ;)

Ty to jesteś ziomek dobry. "Może nie jest to jakieś powalające gt na obu nickach, jednak gram na serwerze i mam prawo wyrażać opinie" xd skoro gram to też mam prawo wyrazić swoją opinię, a to, że gram tam rzadko podobnie jak Ty to coś zmienia? To popatrz na siebie i też się nie wypowiadaj xd 

Opublikowano
11 godzin temu, ola7258 napisał:

Jestem na Nie. Only HS czy też nie, wybija dana sekunda i można wbijać na respa. Tyle w temacie. Można grać też NS i jakoś nikt nie płacze, że będąc praktycznie przy sobie nagle wyciągasz nóż. To już wasza rozgrywała i tyle. Gram tam raz na ruski rok ale i tak jestem przeciw ;)

skoro grasz raz na ruski rok to po co sie wypowiadasz?xD

Ja jestem na tak, gra na awp/scouty to nie jest gra na noze, przeszkadza to i moznaby bylo to zmienic 

@ KubeN mogłeś zedytować post a nie nabijać sobie kolejny :) 
van¿1tap god - drugi nick. Może nie jest to jakieś powalające gt na obu nickach, jednak gram na serwerze i mam prawo wyrażać opinie o tym co się na nim dzieje wiec nie bron kogos, kogo W OGOLE nie widac na serwerze bo to pod hipokryzje i lizodupstwo podchodzi. Nie pozdrawiam 

• Uwielbiam 1
  • Bywalec
Opublikowano

Osobiście ja jestem na NIE , mi osobiście nie sprawia większego problemu zabicie kogoś w głowę z awp lub scout, a jeżeli już ktoś biegnie z nożem, to przecież ty też możesz go użyć :v

• Bywalec
Opublikowano
38 minut temu, highway napisał:

skoro grasz raz na ruski rok to po co sie wypowiadasz?xD

Ja jestem na tak, gra na awp/scouty to nie jest gra na noze, przeszkadza to i moznaby bylo to zmienic 

Ty się też w takim razie nie wypowiadaj ok? 

https://www.gametracker.com/player/highway/137.74.0.162:27030/ 

Twoje GT pozostawia trochę do życzenia 

Opublikowano

Na innych serwerach to widziałem i średnio się sprawdzało, ponieważ musi być obecny admin, a nikt takiego duperela raczej zgłaszać nie będzie.  Ja nie mam dużych problemów z trafieniem hs z tych broni, a w razie czego sam się obronią nożem. 

Ja tam jestem przeciw, bo skoro po jakimś czasie można raszować, to można.  Jeśli zakazywać noża, to wszędzie, a nie tylko w jednym trybie. 

• Właściciel
Opublikowano

Po pierwsze w propozycjach i podaniach może się wypowiadać każda zarejestrowana osoba, tylko po prostu bierzemy większą uwagę na głosy graczy z serwera tak dla jasności bo ostatnio coraz częściej pojawiają się zaczepki tego typu. 

Wracając do samego tematu, absolutnie nie. Runda jest only hs skoro przeciwnik wyciąga nóż raczej to widać i możemy zareagować tak samo bądź uparcie dalej grać na HS'a. Dodatkowo jeżeli dodalibyśmy taki pkt w regulaminie o zakazie noża na only HS ciężko byłoby to upilnować szczerze mówiąc, wspomniał @ drenn

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.