.:Tomek:. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Nick: .:Tomek:. Imię: Tomek Wiek: 15 Lat Staż na serwerze: Na serwerze gram tak jakoś od grudnia. Doświadczenie:W Cs gram parę dobrych lat. Znajomość AMX [0/8]: 5 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie , nie byłem nigdy adminem. Dlaczego Ty?: Uważam że powinienem dostać admina z kilku powodów : Na serwerze praktycznie nie ma adminów oprócz ,,Veq'a,,. Dużo osób mnie zna. Świetnie dogaduję się z graczami na serwerze , żartujemy i się świetnie bawimy. Chcę banować cziterów których w ostatnich dniach jest dosyć dużo.Jeżeli jakiś gracz ma problem od razu próbuję mu to wytłumaczyć lub pokazać jak to zrobić. Kontakt: Skype/Forum/Steam/GG-48944616/Mogę podać Fb i ask'a. STEAM:http://steamcommunity.com/id/AdministratorTomek Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak
Koczan Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Aktywność na serwie, steam, mało adminów to twoje plusy. Nie byłeś adminem, ale cziterów zgłaszasz. Jestem na tak. Popraw Sykpe :)
Veq Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Jestem na Tak poniewaz cziterow on zglasza -nie obraza innych graczy (ma kulture) -Potrafi rozroznic czitera od gracza ze skillem :)
Kaśka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Jestem na tak, + steam + wiek + przyznałeś się, że nigdy nie byłeś adminem
KACU Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Jestem na tak, + steam + wiek + przyznałeś się, że nigdy nie byłeś adminem Jestem na tak.
NismO Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Także jestem na tak masz steam, na prawdę często grasz na serwie a adminów na serwie czasem brakuje. Najczęściej widzę Veq'a . Myślę że przyda się dodatkowa pomoc dla adminów .
Neeq Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Jak najbardziej na tak, Na serwerze cię widzę bardzo często. Jesteś ogarnięty, oraz miły.
Recommended Posts