Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz : Jestem Pierdolonym Odpałemツ jeśli będzie jakiś mega problem z wulgaryzmami wrócę do starego nicku NDS PATO ツ
- Link do Twoje GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/server_info/145.239.20.86:27125
- Znajomość AMX (1/10) : 7/10
- Ile masz lat : 24
- Steam ID : STEAM_0:0:420954786
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : tak  dostałem ssy zanim się do mnie przekonaliście :) 0 banów za kulturę czy jakieś utrudnianie gry :) 
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : niestety nie 
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Dlaczego Ja ? :)  hmm   byłem już adminem na tym serwerze i nie było ze mną problemów :P wydaje mi się że ogarniam admina dobrze :) jestem już długo na serwie i wszyscy mnie znają :) mam ponad tysiąc godzin przegranych na serwie :D (nie chce  mi się szukać gt z wszystkich nicków ale @ Gosia ?! może potwierdzić :P Pozdro Menelica :D :3   na samym nsie przegrałem z wami 800h <3 z czego jakieś  500h z adminem :P   wydaje mi się że jestem pomocny dla administracji zgłaszam wszelkie problemy czity adminowi jeśli takiego nie ma na serwerze staram się kręcić demka wrzucać na forum :)  co jeszcze mógłbym wam powiedzieć :P jestem aktywny na serwerze jak i na forum  :D mam nadzieje że moje podanie nie zostanie odrzucone z powodu składki :((  bo naprawdę mógłbym się przydać  potrafię rozpisać demko i wszystko co do admina należy ale po co Ja wam to mówię przecież wszyscy o tym dobrze wiecie XDDDDDD pozdrawiam całe katujemy auuuuuuuuuuu uaaaaa  :D    a wgl to jestem pozytywnie pierdolnięty i własnie dlatego powinniście mnie przyjąć haha :D :cat3::ban::diabelek: 

@ 666Apostol dzięki za miłe słowo :D a wracam wracam :D trochę pomogę jak nie jako admin to jako gracz się postaram :)   

@ Wredzia haha xd dzięki również za miłe słowo :D ale największym botqiem to i tak jesteś Ty :* Ja zaraz po Tobie :* :33 

• Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Oczywiście, że na TAK 

+Wiek 

+pozytywna morda 

+był już adminem i sprawował się bardzo dobrze 

+siedzi praktycznie cały dzień przed kompem, więc kiedy tylko mu się napisze to wchodzi i reaguje 

- składka 

Powodzenia mordo, fajnie że wracasz 😁

• Dzięki 1
  • Premium
Opublikowano

No komu jak komu, ale takiemu botkowi trzeba dac na TAK :p

+ Miałam przyjemność z tym Panem adminować właśnie na tym serwerze, nie mam do czego się przyczepić, bo swoje obowiązki wykonywał należycie :p

+ Micro ma, czasem nawet coś powie :D

+ pomocny

+ gt

+ wiek

+ doświadczenie

+ wiek

+ no i oczywiste na koniec NAJWIĘKSZY BOT SERWERA xD

@ Gosia ?! i @ Zawiszak? bierzcie go póki ma chęci! :d

• Dzięki 1
Opublikowano

No słuchaj znam cie dosyć długo z serwera :D

Więc ja też sie wypowiem

Jestem na TAK 

Tak jak osóbka wyżej

ESSA BOCIK XD

+amx

+gt

+wiek 

• Dzięki 1
Opublikowano

Niech będzie tak, ale bez składki nic nie zdziałasz:

+ staż

+ doświadczenie

+ chęć pomocy

-- składka

• Dzięki 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.