nk. Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Więcej adminów na serwerze dd2 only od rana mnóstwo brudasów grało i wszyscy się tylko denerwowali nie ma nikogo do zbanowania czitera musicie zrobić z tym porządek ponieważ wiele osób już piszę '' jebać ten serwer ide gdzie indziej nawet nie ma admina '' zadbajcie o graczy więcej admów pls . Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavEN. (shifo) Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Przepraszam, że się w trące ale jeśli nie ma admina, no to albo powiedz na SB, żeby jakiś admin przyszedł albo nagraj demko i wrzuć na forum, weź ip czy tam id no i gościu ma po grze.. :) Taka rada. I Ty jeszcze raz mnie wyzwiesz botku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Sam się zaczełeś więc zawijaj a nagrywać temko to sobie sam możesz ja przyszedłem pograć nie utrzymywać porządek na serwie i ngrywać demka od tego powinien być admin . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianeX Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Jeśli nie ma Admina na serwerze to od tego jest moim zdanie SB bo na pewno na forum jest jakiś Admin , który w tym momencie nie gra na serwerze. i na moje oko jest chyba dość Adminów na DD2. A jak nie SB jest dział zgłoś czitera i tam też można zgłosić grających cziterow w sytuacji jeśli nie ma Admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Jedyny moment gdy nie ma admin to w nocy w dzien na pewno jakiś jest na forum :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts