nk. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Więcej adminów na serwerze dd2 only od rana mnóstwo brudasów grało i wszyscy się tylko denerwowali nie ma nikogo do zbanowania czitera musicie zrobić z tym porządek ponieważ wiele osób już piszę '' jebać ten serwer ide gdzie indziej nawet nie ma admina '' zadbajcie o graczy więcej admów pls .
heavEN. (shifo) Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Przepraszam, że się w trące ale jeśli nie ma admina, no to albo powiedz na SB, żeby jakiś admin przyszedł albo nagraj demko i wrzuć na forum, weź ip czy tam id no i gościu ma po grze.. :) Taka rada. I Ty jeszcze raz mnie wyzwiesz botku :D
nk. Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Sam się zaczełeś więc zawijaj a nagrywać temko to sobie sam możesz ja przyszedłem pograć nie utrzymywać porządek na serwie i ngrywać demka od tego powinien być admin .
DamianeX Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Jeśli nie ma Admina na serwerze to od tego jest moim zdanie SB bo na pewno na forum jest jakiś Admin , który w tym momencie nie gra na serwerze. i na moje oko jest chyba dość Adminów na DD2. A jak nie SB jest dział zgłoś czitera i tam też można zgłosić grających cziterow w sytuacji jeśli nie ma Admina.
gapciu Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Jedyny moment gdy nie ma admin to w nocy w dzien na pewno jakiś jest na forum :)
Recommended Posts