Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: sv_cheats 1

Nick admina banującego: Web czyli @ boostowanyAtomówka

Data/Mapa: Teraz

IP/SteamID: wycinek

Serwer (mod):   dede2                      

Opis sytuacji: -

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : sv_cheats 1 
[AMXBans] Reason : ' Cheater. ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 452843137 ' 
[AMXBans] Your IP : ' ' 
[AMXBans] =============================================== 
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Check your console.

• Haha 2
Opublikowano

Ja powiedziałem koleś na dd2 nie pogra z vacem proste jeżeli sięć tak zrobi to ja znikam z serwerem proste ja odpałow nie cierpie

Opublikowano
1 godzinę temu, Zawiszak? napisał:

Ja powiedziałem koleś na dd2 nie pogra z vacem proste jeżeli sięć tak zrobi to ja znikam z serwerem proste ja odpałow nie cierpie

Twoje zachowanie jest smieszne, druga sytuacja i podobne zachowanie, nawet na czyste/ osoby z czystym kontem tak reagujesz

"Pomyśle czy ci dać ub popatrzyłem kilka twoich akcji i jesteś odjebany jak pochodnia człowieku myślisz ze ja ślepy jestem na fleshu hedy walisz ku*wa brat neo ???"

"że ss,y czyste ale to nie wszystko temat zamek bo mnie wukurwiasz nie mam 12 lat żeby się bawić z takimi brak ub"

"o zamknięcia temat z brakiem ub  z czity to możesz dzieciom wmówić a nie mi chłopcze " 

Wszystko to cytaty twoich słów, szczerze na niczym się nie znasz, ostatnio konwersacja w temacie z banemcfg, mowisz jaki to z ciebie nie jest dobry admin i z czym bys sobie nie poradzil, wysmiewajac tym innych, nie masz pojecia o niczym, a wpierdzielasz swoje 2 słowa.

Szczerze? Moge na tym dd2 nie grac, ale nie chce miec bana na sieci przez jakiegos typa z przerosnietym ego, ktory mysli, ze jest bogiem, a jest nikim.

@ boostowanyAtomówka "Złożyłeś odwołanie więc czekaj cierpliwie :) Flawessa Ty tyle przetrzymałeś to ja mogę Ciebie :*" Regulamin jest prosty, a dodatkowo ja miałem wpisany urlop na forum przed samym odwołaniem.

• Lubię to! 4
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Lucyfer napisał:

Twoje zachowanie jest smieszne, druga sytuacja i podobne zachowanie, nawet na czyste/ osoby z czystym kontem tak reagujesz

"Pomyśle czy ci dać ub popatrzyłem kilka twoich akcji i jesteś odjebany jak pochodnia człowieku myślisz ze ja ślepy jestem na fleshu hedy walisz ku*wa brat neo ???"

"że ss,y czyste ale to nie wszystko temat zamek bo mnie wukurwiasz nie mam 12 lat żeby się bawić z takimi brak ub"

"o zamknięcia temat z brakiem ub  z czity to możesz dzieciom wmówić a nie mi chłopcze " 

Wszystko to cytaty twoich słów, szczerze na niczym się nie znasz, ostatnio konwersacja w temacie z banemcfg, mowisz jaki to z ciebie nie jest dobry admin i z czym bys sobie nie poradzil, wysmiewajac tym innych, nie masz pojecia o niczym, a wpierdzielasz swoje 2 słowa.

Szczerze? Moge na tym dd2 nie grac, ale nie chce miec bana na sieci przez jakiegos typa z przerosnietym ego, ktory mysli, ze jest bogiem, a jest nikim.

@ boostowanyAtomówka "Złożyłeś odwołanie więc czekaj cierpliwie :) Flawessa Ty tyle przetrzymałeś to ja mogę Ciebie :*" Regulamin jest prosty, a dodatkowo ja miałem wpisany urlop na forum przed samym odwołaniem.

koleś a skąd ten vac chyba od minionków się nie wzioł

• Lubię to! 1
Opublikowano

http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1810231859-de_dust2.dem.zip

Niestety demko z HLTV. 

15:50 - aimlock.

19:00 - teraz Cię nie interesuję nic tylko typ na longu ;3

24:05 - pytanie do publiczności, dlaczego po zabójstwie zawsze ktoś musi zrobić taktyczny afk gdzie w każdej chwili może wyjść AT?

24:40 - celujesz metr od typa człowieku

24:55 - to jest najlepsze lofffki <3

• Lubię to! 5
  • Haha 1
Opublikowano
18 godzin temu, boostowanyAtomówka napisał:

http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1810231859-de_dust2.dem.zip

Niestety demko z HLTV. 

15:50 - aimlock.

19:00 - teraz Cię nie interesuję nic tylko typ na longu ;3

24:05 - pytanie do publiczności, dlaczego po zabójstwie zawsze ktoś musi zrobić taktyczny afk gdzie w każdej chwili może wyjść AT?

24:40 - celujesz metr od typa człowieku

24:55 - to jest najlepsze lofffki <3

Może jakiś werdykt, podsumowanie? Bo nie wiem szczerze mówiąc pod co ropzisujesz. Demka całego nie oglądałem lecz zetknąłem kilka akcji i:

24:40 lag demka

24:55 podnieciłes się tym strzałem co?

19:00 Widzę 2 typów na longu, a, że lecę pod fragi to co się dziwisz, że czekam na nich?

24:05 nie rozumiem po co to dodałeś.

15:50 nie oglądałem

Na tym demku nie ma żadnej VAC akcji, myślałem, że rozpiszesz z kolejnej mapy gdzie już coś strzelałem lecz ok.

@ TERRORMACHINE528 czekam na twoją rozpiskę

• Lubię to! 2
Opublikowano

@ 71. napisał, że wieczorem rzuci okiem na demka, które macie, więc proponuję wkleić mi je jako "notatkę" do mojego postu.

najlepiej, żeby były one z czasówkami, które według Was są spalone

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Legenda
Opublikowano

Dostałem właśnie rozpiskę od użytkownika @ 71. który gra w CS'a bardzo, bardzo długi czas i zna się na tym gdzie poręczam za niego bo ma on bardzo duże doświadczenie i zawsze jak była jakaś niewiadoma to do niego się zgłaszałem (były sędzia blacklisted[off]) :)

----

sid: STEAM_0:1:452843137
średnio: 3k ms.

czasy wchodzenia: (dla mnie)
1. 1.4
2. 0.0
3. 9.4

Leno paleno za sprzedawanie haxów: https://steamcommunity.com/id/lucyferek666/

---- 

1 demo: http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1810211324-de_dust2.dem.zip
czasówki:
poglądówka: 8:05; przedtem bił w pixel (runda, max 2 w tył, teraz zapłon świstaka)
poglądówka: 10:02; w momencie jak kucał nie było go widać. :v

poglądówka: 11:34; zapamiętajcie.

15:26;
15:56;
17:05;
21:08;

ofc 1/4, xd.

2 demo: http://http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1810222023-de_dust2.dem.zip
czasówki:
takie tam: changes 3:43 - sgs, nie wiem czy macie zakaz xD
a wracając:
6:16; to nie jest rolka ;d 
10:41; tu też się czymś chłopak bawi ;d
11:40; to też nie russian walking xd
więcej w sumie nie oglądam, bo rozumiem dokąd zmierza to demo, i nie ma tego co mnie interesuje xd

3 demo: http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1810231859-de_dust2.dem.zip
tu sprawdziłem same czasówki admina:
15:50; nie mam pojęcia o jakiego aimlocka chodzi xd. -
19:00; tu też tak nie bardzo rozumiem, miał respa więc nie musiał sprawdzać piachu i na blisko :v. -
24:05; rozpisywanie afk? stanie na respie terro pilnowanym z każdym strony? really? -
24:40; FLYK :O. ----------
24:55; tu to typowy fov xD. +

Wnioski:
Za to trzecie demo, to bym się bał zgłaszać xD. Więc skupmy się na tych 2 pierwszych.
Ogólnie oglądałem pod WH, jednak za specjalnie spalonych akcji tutaj nie ma, bo jest tu sporo wyczekania, albo podchodzą pod celownik, więc mocno wyjebana sprawa. Nie mogłem znaleźć ciekawych argumentów za WH, to skupiłem się na strzelaniu - normalnie gracz musi nacelować i strzelić, tutaj moment celowania i strzału jest jednym, dlatego podejrzewam jakieś sety na niskim FOV, nie mówię, że z każdej broni, ale deagl ebe na kilometr. Rozpisałem 3/4 czasówki z samego strzelania i kilka takich "zapychajek" aby pokazać różne ciekawe zachowania itp. Np. 11:34, które było mi potrzebne, do drugiego demka. Na drugim mamy coś na wzór skryptów, bo nie jest to zwykły SGS, russian walk ani palenie scrolla, przynajmniej nie 10:40 oraz +/- 6:16. Co prawda nie wiem jak się tam mają sprawy haxów na SR/DR (groundery itp) więc nie pomogę. Za samą grę oczywiście bym zbanował, celownik nie jest na wysokości głowy, a raczej brzucha (nie wiem czy tak ma być +D), a jednak zawsze flick poleci - nie ma tutaj strzelania na czysto, są same rzuty myszki góra/lewo/prawo/dół - za patologiczne aby uznać, za klar xD. Jak już mówiłem - 3 demo to ***** i polecam zmienić admina xD.

LEPIEJ NIE UMEM +D

Dzięki jeszcze raz @ 71. :cat3:

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.