Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick oskarżyciela:BlondAss

Nick oskarżonego:BlondAss

* IP lub SID oskarżonego:83.28.75.148

Przebieg sytuacji:Kazał wyjsc tt z respa,ok przeczytalem,akutat atakowali a patrze a tu mi bana na 5 min daje,jakby na logike poszedl i dal chwile zeby z niego jednak wyjsc po tym jak napisal a tu ban od razu,co lepszy blondass bo tez pare razy go przylapalem jak gral ponad 1 min na respie,admini sie nie przewyzszaja ,innym nie dal jak siedzieli a ja od razu dostalem,gdzie tu rownouprawnienie w grze?

Dowody:http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1412281034-de_dust2.dem.zip GDZIES OD 14 MIN ogladajcie mnie,kazal nam wychodzic z respa a bylo 42 sek gry jak pisal,mierzylem stoperem

Posted

Jak dla mnie neutral :)

Blondas mógł dać mu wyjść po upomnieniu, a Gibek wgl nie powinien tam tak długo siedzieć tylko od razu lecieć za celami :)

• Like 1
  • Deserved
Posted

Mimo tego, że Terroryści mają minute na opuszczenie respa, staramy staramy się nie banować tylko upominać lub slayować graczy. 

To tak na przyszłość.

W tym wypadku oczywiście BlondAss mógł się pięknie upomnieć, slapnąć lub dal slaya. Wydaje mi się jednak, że skarga w tym wypadku nie ma sensu, ponieważ to tylko 5 minut.

• Like 1
Posted

W sumie regulamin pozwala na to, że gracz może przebywać na respawie TT do 1 minuty nie całą minute. A po 2 drzeć koty o 5 min bezsensu. 

• Deserved
Posted

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Sprawa wyjaśniona!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.