Gibekson Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Nick oskarżyciela:BlondAss Nick oskarżonego:BlondAss * IP lub SID oskarżonego:83.28.75.148 Przebieg sytuacji:Kazał wyjsc tt z respa,ok przeczytalem,akutat atakowali a patrze a tu mi bana na 5 min daje,jakby na logike poszedl i dal chwile zeby z niego jednak wyjsc po tym jak napisal a tu ban od razu,co lepszy blondass bo tez pare razy go przylapalem jak gral ponad 1 min na respie,admini sie nie przewyzszaja ,innym nie dal jak siedzieli a ja od razu dostalem,gdzie tu rownouprawnienie w grze? Dowody:http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1412281034-de_dust2.dem.zip GDZIES OD 14 MIN ogladajcie mnie,kazal nam wychodzic z respa a bylo 42 sek gry jak pisal,mierzylem stoperem
agent Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Jak dla mnie neutral :) Blondas mógł dać mu wyjść po upomnieniu, a Gibek wgl nie powinien tam tak długo siedzieć tylko od razu lecieć za celami :) 1
Deserved !@benuss Posted December 28, 2014 Donor Deserved Posted December 28, 2014 Mimo tego, że Terroryści mają minute na opuszczenie respa, staramy staramy się nie banować tylko upominać lub slayować graczy. To tak na przyszłość. W tym wypadku oczywiście BlondAss mógł się pięknie upomnieć, slapnąć lub dal slaya. Wydaje mi się jednak, że skarga w tym wypadku nie ma sensu, ponieważ to tylko 5 minut. 1
Guest Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 W sumie regulamin pozwala na to, że gracz może przebywać na respawie TT do 1 minuty nie całą minute. A po 2 drzeć koty o 5 min bezsensu.
Deserved !@benuss Posted December 28, 2014 Donor Deserved Posted December 28, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Sprawa wyjaśniona! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts