Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ` FLAWLESS

Nick admina banującego: -

Data/Mapa: 18.10.18 - 23:05:23 / DD2

IP/SteamID: STEAM_0:0:2220945

Serwer (mod): DD2                          

3:03 - Reakcja na model. 

4:10 - Pewniak, bez sprawdzania pozycji. 

8:57 - Model jest zauważalny przy slow motion aczkolwiek przy takiej dynamice gry ciężko wychwycić przeciwnika.

9:30 - Pewniak, reakcja na model.

21:30 - No ja nie słyszałem, żeby CT rozbrajał bombę a odruch bezwarunkowy jest taki, iż ucieka się w stronę przeciwną od eksplozji. 

21:50 - Wjazd B na pewniaka.

Co to w ogóle ma być za bzdurna rozpiska ... I do tego od typa co nie ma CS 1.6 i przegrał raptem 500h w CS:GO

3:03 - zwykłe skany przez bramę na mida. Robię to często, jak nie na tym demie to zobacz poprzednie ... -b, na upartego +/-b

4:10 - smoke leży tak, że doskonale widać, że nikt nie przebiega na B to po chuj mam sprawdzać lewą stronę? -b

8:57 - typ strzela z awp od strony CT, skan na skrzynki nic dziwnego ... jak można dalej zauważyć nie jestem dalej wcelowany w to miejsce tylko zakładam, że jest na respie ... -b

9:30 - typ dostaje granatem, lecą skany na bramę ... za chwile strzela z dolnego trupa, akurat dostaje skanem -b

21:30 - jakbyś uważniej obejrzał demo to byś zauważył, typ używa scope'a na gali (na demie tego nie słychać, ale skąd masz to wiedzieć skoro nie masz CS 1.6), zakładam że wchodzi na BS'a więc czekam ... w dupie mam broń bo i tak mam w chuj $ przy 40+ fragach i chcę kolejnego -b

21:50 - dobry resp na B, wieć rushuje ... rzucam flashe, jakby CT wbiegało to mleko ... co tu jest podejrzanego? -b

@ boostowanyAtomówka i nie używaj pojęć, których znaczenia nie znasz, a tylko słyszałeś w szkole na lekcji przyrody ... odruch bezwarunkowy to możesz mieć jak ci lekarz młotkiem w kolano uderzy i ci się wyprostuje, a nie w grze komputerowej ...

Niech to obejrzy ktoś kompetentny, a nie taka miernota co po 500h myśli, że jest kurwa bogiem gry

I tak wiem, że wulgaryzmy itd. w dupie to mam, dajcie mi warna, a temu ściekowi degradacje najlepiej za wykonywanie obowiązków na odpierdol ...

@ Lucyfer

//Edit. Swoją drogą to ciekawych ludzi przyjmujecie do UBT - https://steamcommunity.com/id/lucyferek666/ XD ktoś tu dał dupy hahah ...

• Haha 1
  • Uwielbiam 4
  • Właściciel
Opublikowano

Ze względu na to, że @ Lucyfer został zdegradowany a @ TERRORMACHINE528 jest nieobecny rozpiszę sam. 

Na wstępie zaznaczę, że nawet nie patrzę na ilość godzin przegranych na steam ze względu na to, że w 90% nie były one przegrane przez Ciebie. Konto zakupione bądź godziny nabijane a przy 774 grach lada moment nabijesz tysiaka mając vps'a. Takie moje przypuszczenie, bez urazy.

4:12 - pewne wejście na CT bez spojrzenia na "b"

3:03 - Reakcja na model bądź odruchowe spojrzenie longa. 

21:30 - scope

Reszta nie wzbudza żadnych podejrzeń. Dodatkowo w 70-80% twoje strzały są w pełni kontrolowane, na demku może kilka akcji było gdzie rzuciłeś mierne full auto więc skilla jakiegoś widać. Kolejna sprawa to gracze z only dd2, przeważnie co 2 player ma kd niecałe 1 więc zwyczajne bicie botów. Reasumując na podstawie demka z 18.10.18 - 23:05:23 nie może stwierdzić żadnych wspomagaczy.

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.