Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Nowy Serwer  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki chcecie serwer ?

• COD FAST EXP
      3
    • COD MEDIUM EXP
      3
    • COD HARD EXP
      6
    • BF4
      3
    • Only DD2 + BF4
      2
    • ZOMBIE MOD
      3
    • FFA
      4
    • FFA ESL MAP
      2
    • JAILBREAK
      1
    • GUNGAME
      3
    • PAINTBALL
      0
    • 4FUN
      1
    • TEAM PLAY
      0
    • DIABLO MOD
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, chciałbym was poinformować iż z Astralem chcemy otworzyć nowy serwer w sieci. Oczywiście data startu nie jest jeszcze ustalona, ale ankietę już otwieram abyście mogli wyrazić swoje opinie oraz oddać głos na swój serwer. Przypuszczamy, że otwarcie serwera odbędzie się na początku listopada ale to są tylko przypuszczenia. Może być tak, że jeszcze w tym miesiącu serwer wystartuje ale tak jak napisałem nic nie jest jeszcze pewne. Temat jest luźny więc śmiało mimo oddania głosu w ankiecie wyrażajcie swoje opinie co o tym sądzicie. Wiemy wszyscy, że sieć niedawno wystartowała ale obrotów dosyć sporo nabrała jak i zainteresowania wobec graczy. Myślę, że spokojnie na obecną chwile możemy posiadać dwa serwery.

Dodam od razu z góry, że serwery cs go nie są w ankiecie dlaczego? dlatego, że jest za wcześnie, najpierw musimy otworzyć kilka serwerów cs 1.6 a następnie można będzie pomyśleć coś o cs go. Dobra nie będę się dalej rozpisywał, zapraszam do głosowania. 

Opublikowano

Ja oddaję głos na ZM, chociaż cod albo jb to też dobra sprawa. Szkoda, że jak na tyle opcji ankieta nie jest wielokrotnego wyboru.

• Właściciel
Opublikowano

Ja oddaję głos na ZM, chociaż cod albo jb to też dobra sprawa. Szkoda, że jak na tyle opcji ankieta nie jest wielokrotnego wyboru.

Zmieniłem ankietę na wielokrotny wybór.

Opublikowano

Ja jestem za otwarciem GunXpMod. (Tego moda nie ma w aniecie)

Jest to dosyć fajna sprawa, a co ważniejsze w Polsce są może 2 (dobre) takie serwery.

Dla tych co nie wiedzą co to za mod to macie krótki opis:

GunXpMod to mod na którym zabijając graczy otrzymujemy expa. Startujemy z glockiem i za odpowiednią ilość expa awansujemy na kolejny poziom dostając nową broń (od pistoletów przez smg, karabiny, snajperki, autokampy po krowe) Gra na takim serwerze naprawdę wciąga ;]

Opublikowano

A ja oddaję głoś na ONLY DD2+BF4 dlatego, że ten mod jest bardzo mało spotykany. Jeśli się go dobrze ogarnie i rozreklamuje to może być jednym z najlepszych w polsce

Opublikowano

Myślę że kolejny serwer jaki by wyaplił jest nim FFA bo na cod mody to jeszcze jest za mało rozwinięta sieć i nie grało by zbyt duzo osób ale to tylko moje zdanie, pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Aktualny wynik:  COD HARD EXP (6 głosów [25.00%])

Zapraszam do głosowania, ankieta nadal trwa. 

Opublikowano

Z kolei ja oddaje swoj glos na FFA ESL MAPS dlaczego? Otoz wiele jest osob w internecie ktorzy szukaja dobrego serwera ffa esl na ktorym mozna niezle poszarpac.. I jak to mowia najlepsze serwery to czyste serwery bez zbednych pluginow :)

• Właściciel
Opublikowano

bullet_star_rated.png COD HARD EXP (6 głosów [18.75%]) - WYGRYWA

Wszyscy już więc wiemy jaki będzie kolejny serwer. Data powstania serwera nadal nie została ustalona, lecz jeżeli coś będzie się działa zostaniecie o tym poinformowani.

Pozdrawiam Dudnes!

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zakończone głosowanie

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.