Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  1. Nick: KULIdAKiNG
  2. ID*[U:1:96050917]
  3. Propozycja: Komenda !statystyki i !top5
  4. Opis propozycji: Proponuje, jeżeli to oczywiście możliwe dodanie osobistych statystyk w których bedzie zapisane: -Ilość buntów, -ilość zabitych strażników,  -ilość zabitych więźniów i -ilość życzeń . A po wpisaniu !top5 wyskoczy nam panel z właśnie tymi czterema wyborami co wypisałem wcześniej no i wyświetli tam topke. Myśle ze fajny pomysł tak na urozmaicenie gry. Zawsze to jakaś lekka rywalizacja o topke bedzie.  Pozdrawiam :)

[EDIT]

Co do komendy !top5 zrobiłbym to jednak inaczej, mianowicie byłaby jedna topka na której byłyby punkty 5 najlepszych graczy. Punkty bedzie można zdobywać za bunty, zabitych strażników oraz życzenie.

Punktacja:

-życzenie 10 pkt,

-zabicie strażnika 7 pkt,

-bunt (informacja na ekranie więzien ten i ten się zbuntował) 5 pkt,

*co do punktacji to dałem losowy przykład, zawsze możemy ją jakoś ciekawiej uzgodnić.

Nagrody:

Pod koniec tygonia czyt. niedziela np, godzina 18 administracja bierze osobę z top1 i przyznacza jej nagrode w postaci fajek czy tam jakiegoś vip'ka (to też myślę że do wspólnego uzgodnienia). 

Ode mnie tyle, mam nadzieje że pomysł się przyjmie pozytywnie. Pozderki :D

Edytowane przez KULIdA'K1NG
ulepszenie
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Ten pomysł jest fajny, lecz pomyśl co jak będzie kilku graczy na serwerze np. 2 lub 3 będzie to nabijane w łatwy sposób tych statystyk i wtedy te statystyki mijają się z celem. Ogólnie to jest to fajny pomysł, ale byłoby można w łatwy sposób sb to nabijać. Chyba żeby zrobić ze od 8 lub 10 graczy na serwerze się aktywuje naliczanie statystyk.

• Lubię to! 1
  • 4 lata później...
  • 8 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.