Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :v

Więc tak mam kilka propozycji dotyczących serwera JACKPOT ale po kolei :v

1. Dodanie darmowego VIPA dla graczy posiadających steam i grających na tym serwerze (chodzi o to że jeżeli masz steam i dołączysz na serwer to masz FREE VIPA).

2. Dodanie komendy /modele mam nadzieję że każdy wie o co chodzi ale dla tych co zbytnio nie wiedzą dzięki tej komendzie wyłącza się modele CSGO.

3. Dodanie komendy /hud mam nadzieję że każdy wie o co chodzi ale dla tych co zbytnio nie wiedzą dzięki tej komendzie wyłącza się hud CSGO.

4. Dodnanie do VIPA dodatkowych HP czyli coś takiego i po każdym zabujstwie dodawana była by taka liczba HP:

- KILL 5 HP

- HS 10 HP

Oczywiście maksymalną liczbą HP było by to liczba 120 :v 

Dzięki za uwagę :v

Opublikowano
1 godzinę temu, Cry Baby napisał:

1. Dodanie darmowego VIPA dla graczy posiadających steam i grających na tym serwerze (chodzi o to że jeżeli masz steam i dołączysz na serwer to masz FREE VIPA).

Odpada, serwer musi zarabiać, przynajmniej tyle, żeby reklama się zwróciła, a z tego co wiem to nie zarabia nawet połowy kosztów.

2. Dodanie komendy /modele mam nadzieję że każdy wie o co chodzi ale dla tych co zbytnio nie wiedzą dzięki tej komendzie wyłącza się modele CSGO.

W ustawieniach - /menu i ostatnia strona masz tą opcję:)

3. Dodanie komendy /hud mam nadzieję że każdy wie o co chodzi ale dla tych co zbytnio nie wiedzą dzięki tej komendzie wyłącza się hud CSGO.

Podobnie jak w poprzednim w ustawieniach masz tą opcję.

4. Dodnanie do VIPA dodatkowych HP czyli coś takiego i po każdym zabujstwie dodawana była by taka liczba HP:

- KILL 5 HP

- HS 10 HP

Już to jest, wystarczy przeczytać /vip ;v

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Witam :v

Więc tak mam kilka propozycji dotyczących serwera JACKPOT ale po kolei :v

A co to gracze bez stam są inni? A po drugie serwer musi zarabiać.

Tak jak @ LucyferXCSGO napisał wszystko masz pod komendą /pomoc /vip.

• Donator
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.