Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Siemano, ta propozycja jest kierowana bardziej w stronę administracji, ale no do graczy również.

Przechodząc do rzeczy:

Proponuję, aby do serwera dodano możliwość !report, często, gdy mówię graczom, aby łamanie regulaminu zgłaszali na u@ oni piszą dosłownie na czacie "u@ ten i tamten rushuje"

Jak dla mnie komenda !report wyglądałaby tak "!report [wpisz nick] [ wpisz arene na ktorej aktualnie jest gracz] [powod]

Jeśli to za dużo to można zrobić tak, zeby po wpisaniu !report wyskakiwał jakiś komunikat, typu "Aby zgłosić gracza kliknij przycisk "U" następnie napisz małpę (@) [podaj nick gracza] [podaj arene na ktorej owy gracz sie znajduje] [podaj powod zgloszenia]

Często gracze wlasnie piszą !report albo !zglos.

Wejście w życie tej propozycji ułatwiłoby pracę nam- adminom oraz pomogła graczom, którzy nie wiedzą jak zglaszać na u@.

EDIT: Pomyliłem działy! Proszę o przeniesienie tematu do propozycji arenek 1vs1, z góry dziękuję.

@ #Asshole @ Dudnes @ Skiper @ martini 

Opublikowano

Jestem za wprowadzeniem tego na wszystkich serwerach. Tylko może trochę prościej : !report [nick] [powód] i tyle ;).

• Uwielbiam 1
Opublikowano

To tak co do tej propozycji będzie ona do przemyślenia. Zobaczymy co będziemy w stanie zrobić. Na ten moment mamy plany po powrocie @ Dudnes`a, żeby popracować nad wydajnością naszego serwera.

• Dzięki 1
  • 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.