Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: appelus 

Imie: Kondrat

Akceptujesz składke ? : TAK

Czy byleś/aś adminem/straznikiem ? : TAK (2 razy straznikiem)

Przegrane godziny: 82godz. 17min.

Znajomosc AMX: [9/10]

Ile czasu możesz poświecić grze ?: Codziennie 6-7 godz. (Czasami moge byc aktywny tylko 5 godz ponieważ mam szkołe i naukę).

Dlaczego ty ?: Jestem lubiany przez wielu graczy na serwerze i chcialbym gracz spokojnie na moim najlepszym GameModzie ponieważ zawsze znajdzie sie 5-6 osob ktore odpalaja chity typu WH/AIM/SH.

Kontakt: STEAM , GG , FB

Akceptujesz REGULAMIN serwera ?: Oczywiscie że tak . :)

POZDRAWIAM APPELUS 

Opublikowano

Wybacz ale na NIE

+Staż

-Często nie siedzisz nawet 30 min a tutaj 6-7 godzin

-Dlaczego ty Mało przekonujące

+Amx

Popracuj trochę nad ortografią i sam popracuj nad dlaczego ty "ktore odpalaja chity typu WH/AIM/SH." było już u @Coustry2

i nie oskarżaj  ludzi za coś czego nie zrobili 

• Zasłużony
Opublikowano

Neutral

+staż

- interpunkcja/ortografia/gramatyka/podanie słabe

+amx

- nie wydaje mi się, żebyś grał 6-7h dziennie. Wracasz ze szkoły o powiedzmy 15:30 i grasz tak do 21:30?

Jestem za 7 dniowym okresem próbnym.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na "małe" Tak:

-/+ wiek

+ jakieś doświadczenie jest 

+składka

+czas na poświęcenie dla serwera

+grałem kilka godzin na JB i kiedy nie wszedłem byłeś zawsze i pomagałeś aktywnie innym 

-/+ amx, zobaczy się czy 9/10 ;]

Powodzenia 

• Dzięki 1
Opublikowano

na nie zawsze jak wbijam na jb to jest rozpierdol mimo iż masz strażnika nie potrafisz nawet ogarnąć ct a prowadzący dla cb może być każdy nawet dziecko 10 letnie które dopiero co wbiło na sv  

Opublikowano
17 godzin temu, BBQD0DO napisał:

Wybacz ale na NIE

+Staż

-Często nie siedzisz nawet 30 min a tutaj 6-7 godzin

-Dlaczego ty Mało przekonujące

+Amx

Popracuj trochę nad ortografią i sam popracuj nad dlaczego ty "ktore odpalaja chity typu WH/AIM/SH." było już u @Coustry2

i nie oskarżaj  ludzi za coś czego nie zrobili 

Opublikowano

Mordeczko dla twojej informacji jestem codziennie minimum 3 godz :) Niechce byc konfidentem , ale ja Ciebie widuje jedynie 30 min .

Wczesniej nie moglem dlugo grac ponieważ mielismy remont .

Opublikowano
26 minut temu, czechuXD napisał:

na nie zawsze jak wbijam na jb to jest rozpierdol mimo iż masz strażnika nie potrafisz nawet ogarnąć ct a prowadzący dla cb może być każdy nawet dziecko 10 letnie które dopiero co wbiło na sv  

Wiem o co Ci chodzi o to akcje ktora sie za NIEWIADOMO CO PRUJESZ gralismy sobie normalnie nikt nie chcial do CT napisalem To ja wejde a ty po chwili wbiles i napisales "appelus ;) ty masz straznika?!" Odpisalem "ta" Na co ty "Jakim cudem jestes straznikiem skoro tu jest taki rozpierdol !!!" Szczerze niewiedzialem o co Ci chodzi . (Napisz o co dokladnie Ci chodzilo )

Opublikowano

Nie gram na serwerze, ale pozwolę sobie na wypowiedź. Byłbym za okresem próbnym ALE:

-Przede wszystkim wiek, widać że troszkę dzieciaczek.

-amx 9/10? z czego byłeś 2 razy strażnikiem? miałeś najwidoczniej dobrego nauczyciela

-Czas na pewno nie jest taki jaki piszesz. Wątpię byś siedział 6-7 godzin dziennie, chyba że masz na myśli weekend to rozumiem.

+Chęci, jakby nie patrzeć chęci są najważniejsze. 

-Wypowiadanie się w swoim podaniu, widać że nie bierzesz na klatę krytyki bądź prawdy również dziecinne zachowanie. 

Tak chciałem żeby wiedział na przyszłość

No ale powodzonka. :)

• Dzięki 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.