Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość

5.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez wzgląd na moją nieobecność zapewne większość nowych osób mnie nie zna, ale formalnie należy złożyć typowe pożegnanie. Byłem na tej sieci serwerów od początku i dzięki temu poznałem wiele wspaniałych osób z którymi do tej pory utrzymuje kontakt. Niestety przez tryb mojego życia/spraw prywatnych/pracy nie jestem w stanie dalej poświęcać tyle czasu przy PC jak kiedyś. Katujemy to jest sieć której oddałem serce i czas, można powiedzieć jeden z nielicznych charakternych :D Mam nadzieje, że czasem znajde chwile i sprawdzę co u Was się dzieje. Specjalne pozdrowienia dla Dudnesa - je**ć cie XD, żart :D na FB ciągły kontakt synek. Dełoś - Nie muszę mówić za co, byłeś jesteś i będziesz, Happy - Stulejo, irytujesz/panikujesz ale i tak KC. OLA7258 chyba dobre cyfry dalem XD, Tobie przede wszystkim dziekuje za przewidywalność i jasność umysły, Karcia - dziekuje za wszystkie rozmowy :* Jokeshy - jestes konkretnym chlopem i gdybys nie rezygnowal tyle z CS to bym Cie widzial w PRO na dany moment. Marlena - masz wielkie jaja, ze weszlas w to i jedyne czego moge Ci zyczyc i dziekowac to jest to, ze masz wielkie jaja jak na kobiete. :) Koncze to, bo bym juz zajebal poemat, AVE KATUJEMY! Oby Wam się wiodło! 

• Zasłużony
Opublikowano

Cześć. Nie miałem z Tobą zbyt dużo rozmów. Nie mniej jednak, Od kiedy pamietam zawsze się angażowałeś w Katu. Z całego serca dziękuje za poświęcony czas jak i życzę Tobie powodzenia w realnym życiu. Trzymaj się!

• Właściciel
Opublikowano

Kontakt ciągle mamy, w piątek zaspamie Cię na fb reakcjami z imprezy :cryingg: .. musisz ogarnąć więcej wolnego czasu bo z Martyną to ja do orzełka nie dojdę :default_russian_roulette:

Wpadaj kiedy tylko masz ochotę, zawsze mile widziany :default_biggrin:

Opublikowano

Szkoda, że odchodzi najlepsza osoba na forum jaką znam, no ale cóż są sprawy ważne i ważniejsze. Pozdro ! :pijemy2:

Btw. Może mnie jeszcze zobaczysz... :P

Opublikowano

Nie znałem Cie, ale życze powodzenia w życiu. Z fartem!

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.