Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:karcok
Nick oskarżonego:M3OW
IP lub SID oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/Karcok/
Przebieg sytuacji: Więc tak akcja zaczełą się od tego że admin nie zrozumiał żartu i się chyba zdenerwował i zmutował kolege. Gdy mu napisałem że źle zrobił go to już nie obchodziło . kolega dostał bana na 5 min ale gdy chce se wejść na serwa po 5 minutach tu cyk ban jest dalej. Wiec ja mu pisze ze ma mu dac unbana. Po jakiś 15 minutach dał mu. Potem wchodzi sobie gracz o nicku nie pamiętam i mówi do karcoka "elo bocie" czyli obraza administratora, wiec ja i mój kolega piszemy mu że to jest obraza i czemu on nie dostał muta lub bana. A on nam na to że możemy dostac gaga za spamowanie. I ja mu wtedy pisze że może dostać degrada za nie wykonywanie zadań jakie mu przysługują będą administratorem na serwerze. A on zdenerwowany czy nie dał mi gaga na 30 min. 
Dowody: Powinno być na gotv

• Legenda
Opublikowano

- Brak dowodów

- Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie "Więc tak akcja zaczełą się od tego że admin nie zrozumiał żartu" 

- Żadnego unbana nie dawałem :) Ban był na 5 minut i taki był, masz info w logach

- Gag za spamowanie, pisałeś non stop z okresem 5 sekundowej pauzy

- Naucz się interpunkcji i składni zdań, w jakimś tam stopniu przynajmniej

- "elo bocie" Poważnie uważasz że za to dostał ode mnie bana ? Zapomniałeś co już kolega twój napisał ?

Dziękuje dobranoc

20180906181955_1.jpg

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.