Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Witam, chcialbym zaproponować usunięcia auga i sg 553 z możliwości wyboru pod !guns, moim zdaniem wystarczy, że można włączyć rundy na auga lub sg. Przecież nie ma rund na m4a1-s, a  i tak można to wybrać pod !guns.

Także podsumowując, jestem za usunięciem auga oraz sg 553 z !guns, wystarczy wybór rund na to.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Coś w tym jest. Wczoraj grałam na arence i n=chyba nawet byłeś na serwerze. Co druga osoba grała z Augiem.  Lekka przesada tym bardziej, że faktycznie są rundy z takową bronią a tak jak napisałeś z AK czy M4 nie ma. Myślę, że to dobry pomysł ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

jestem na tak, irytujaca jest ta bron  a poza tym sa osobne rundy na augi.. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Powiedziałeś mi o tym temacie, więc się wypowiem, nawet specjalnie zrobiłem konto ;D Strasznie irytujące są te bronie, nie mam pojęcia jak teraz na goldach grają, ale jeśli z takich broni, to na prawdę słabo, połowa graczy która z nich gra, nawet nie potrafi strzelać z Ak, która jest podstawową bronią, to jest na prawdę śmieszne. Na Tak! :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem za odrzuceniem tej propozycji. Kilka argumentów:

1. Ta broń wprowadza pewną różnorodność do odbywanych pojedynków dzięki której gracze mogą odetchnąć między następnym pojedynkiem z ak/m4.

2. Niewielu graczy wybiera tę broń, a większość z tych którzy się na nią decydują po kilku rundach zmienia ją na inną.

3. Broń ta niewiele różni się od takich broni jak ak/m4 (załączona grafika) przez co posiada równe szanse w pojedynku na ak/m4. Jej jedyną wywyższającą się cechą jest penetracja pancerza, ale wysokim minusem jest brak możliwości zabicia na 1 pestkę w głowę (97 dmg).

4. Celowanie z niej jest trudniejsze, przez co jej obsługa wymaga większych umiejętności od broni takiej jak ak/m4, potwierdza to co druga osoba próbująca auga.

5. Broń ta sprawia wiele przyjemności w pojedynkach na ak/m4, pojedynki aug na aug nie są ciekawe.

(wypowiadam się jako jeden z głównych graczy auga na tym serwerze)

obrona_auga_1.png

gracz_auga_1.png

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

wystarczy wybór rund na to

Poruszałem ten temat na serwerze, jednakże jeden z adminów zaproponował mi opuszczenie serwera.

połowa graczy która z nich gra, nawet nie potrafi strzelać z Ak, która jest podstawową bronią, to jest na prawdę śmieszne

Każda broń ma swój rozrzut i tak na prawdę nauka gry z każdej broni wymaga pewnego doświadczenia, więc nie ma czego negować.

ale wysokim minusem jest brak możliwości zabicia na 1 pestkę w głowę
https://zapodaj.net/images/66dbf61f5476d.jpg
wypowiadam się jako jeden z głównych graczy auga na tym serwerze

Bo gdyby nie to, że nią grasz, to zawsze byś był na ostatniej arenie, broń z zoom'em + duck vs riffle.

Sam poruszałem ten temat na serwerze, ponieważ jest to bezsens prowadzenia pojedynku aug vs m4/ak.

Jestem przychylny prośby o usunięcie z menu podstawowych karabinów aug oraz sg.

• Lubię to! 2
  • Bywalec
Opublikowano

Jestem na Tak za tą propozycję, nie jedntokrotnie jak wchodzę na areny, zawsze kilka osób ma auga lub ssg, mimo próśb graczy oni mimo wszystko tym grają. W ich interesie jest tylko to, aby, zepsuć grę drugiej osobie. Jestem za usunięciem tej broń lub dodanie jej do osobnej kategorii, ewentualnie można było by dodać możliwości stosowania kar za nadużywanie tych broni. 

Opublikowano

Do odrzucenia, tak jak mayor powiedział dziś aug jutro m4a1-s Bezsens, płacz bo grają sg/augiem - chcecie to tez mozecie tym grac... 

• Lubię to! 2
Opublikowano

To tak co do tej propozycji, na moje wygląda to tak, że ktoś jak zostanie zabity z broni aug + sg 553 to po prostu "płacze". Niektórzy chcą być skilowi w broni ze scoupem, czyli aug czy też sg 553. To jest tak jak by zabrać możliwość grania bronią  ak-47 bo ktoś umie One tapować. Ludzie szanujmy się to jest arena i tylko gra, ktoś chcę być skilowym graczem z auga to niech tym gra po to udostępniamy tą broń.

Propozycje odrzucam!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.