Cosmo Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Nick: Cosmo Nick Admina: DamnSlayer Steam ID/IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Powod: '5 Screenow na Katujemy.eu' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1852400377' [AMXBans] Twoje IP: '83.8.69.32' [AMXBans] ======================================= Czas zdarzenia/data: TerazSerwer (Mod): Only DD2 Opis sytuacji: A gram sb normalnie i tu ss'y. Link do bana w amxbans: Po co? Link do SS'ów: http://www67.zippyshare.com/v/62412332/file.html
DamnSlayer Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Zrobiłem ss'y graczowi, na którego wszyscy płakali. Ss'y okazały się czyste. Od razu zaraz ból dupy, że jestem [...] adminem. Zrobiłem Tobie ss'y. Widzę, że cały Twój świat się w tamtej chwili zawalił. No przykro mi bardzo, ale mam nadzieję, że poniesiesz jakieś konsekwencje, tutaj screeny naszej przemiłej pogawędki: http://www49.zippyshare.com/v/31086443/file.html
Cosmo Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Idioto, nadal nie rozumiesz co do Ciebie napisałem, Na serwerze gram dla zabicia czasu a nie ''fragów'' czy rankingu. Zbanujesz mnie to pójdę gdzie indziej, mam wolne to robię co chcę. Chciałem Ci uświadomić człowieku bez mózgu, że jest takie coś jak anty SS, ale Ty nadal nie wierzysz i masz połowę botów na serwerze. Nie wiem za co masz admina, ale powinni Ci go zabrać, ponieważ zamiast obserwować lub sprawdzać graczy to Ty masz na to wyjebane i grasz jak gdyby nigdy nic. Do tego przez ok. 30 min była walka ''cheaterów'' bo żadnemu z was się dupy ruszyć nie chciało i wejść na serwer, no bo po co. Tyle ode mnie, możesz mnie zbanować na owym serwerze, bo raczej gra z botami, którzy się chwalą swoimi ''czitami'' nie ma sensu. Rozumiesz? Nie pozdrawiam.
Deserved !@benuss Posted December 26, 2014 Donor Deserved Posted December 26, 2014 Po pierwsze mój drogi hamuj i to ostro. Po drugie to czy administrator zrobi ssy czy nie to tylko i wyłącznie jego sprawa. Nie musi również przebywać całych map w trybie spectate, ponieważ i on ma prawo do rozrywki. Po trzecie i ostatnie nikt Cię tu nie trzyma. Wyszczekany jesteś jak mało kto więc ruszaj w świat i szukaj innych serwerów jeśli tak Ci tego trzeba.
Deserved !@benuss Posted December 26, 2014 Donor Deserved Posted December 26, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Czysto, UB! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts