noname Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Witam chcialbym sie odwolac do skargi na mnie. Tak kolega cwaniaczek wbil na server i pisze do mnie banuj go fast zabija hosty ja zamiast go zbanowac napisalem na y@@ nie zabijac hostow gralem wtedy w tt wiec nie widzialem ze ct zabija hosty i czy to byla jednorazowa sytuacja czy to sie powtarzalo jesli sytuacja by sie powtorzyla gracz by dostal bana. Co do cwaniaczka oczywiscie dostal ban z takim powodem bo uwaza sie za wielka gwiazde servera ja zamiast odrazu banowac wole pierw kica dac ( nie jak ty to robiles ze waliles banami na lewo i prawo zamiast dac kick ) i zwrocic uwage graczowi a wracajac do powodu szkoda ze ban taki krotki dalem bo watpie jakbys do innego admina napisal lamusie to pewnie bys polecial na wiecej mam ss na potwierdzenie tego. A i na koniec jesli sadzisz ze masz takie poparcie u administracji to dlaczego mam nadal adma przeciez na steam do mnie pisales ze zostanie mi zabrany. wiec pozdro jak cos to moge wstawic tegoo ss jak do mnie piszesz: lamusie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Noname, ty też nie jesteś taki święty. Nigdy nie wyjdziesz na spekta przed daniem bana. Pisałem w tamtej skardze o tym, że grał aimer, a ty mi napisałeś, że jest czysty. Dla Ciebie jest ważniejsza gra od pilnowania serwera to po co Ci ta ranga? Gdy wbiłem na serwer parę razy gracz zabijał hosty, a ty nadal nie reagowałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 STA!K3R popieram mnie zbanowal na 1h za to ze elgacek sie mnie czepialł ze niedostalem adma bo jestem dzieckiem :/ i ja dostalem bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 noname jak wbiłem sprawdziłem ze gracz hosty zabija to twoim obowiązkiem jest to sprawdzić a ty mi kicka dałeś i jeszcze bana To tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted December 26, 2014 Donor Deserved Share Posted December 26, 2014 Administrator Noname został zdegradowany z pełnionego stanowiska. Powodem było nieprzestrzeganie regulaminu obowiązującego osoby pełniącego daną funkcję. Powodzenia w dalszej grze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted December 26, 2014 Author Share Posted December 26, 2014 no jak gram to nie zawsze wbija na spect bo przecież nie trzeba specjalnie wchodzić a z tego co wiem wiele czasu spędziłem na spect lukasz sprawdź bany to zobaczysz że el Gacek wtedy też dostał bana. a i Havana nie mam 22 tylko 25 to różnica. cwaniaczek kick dostałeś za to ze się spinales. Steiker abym twoich błędów tez nie zaczynał wymieniać. Ale spoko dla mnie to tylko zabawa 4fun wiec dalej będę grywał do zobaczenia na servie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts