HoneyMoon Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Nick oskarżyciela:HoneyMoonNick oskarżonego:VeqIP lub SID oskarżonego:Nie wiemPrzebieg sytuacji:Zostałem sam na mapie inferno(cos w tym stylu), byłem ct, tt podłożył bombę i w tym samym czasie co ja przyszedłem rozbroić bombę to tt się schował za skrzynią widziałem go przez lukę między skrzynią, a ścianą i widziałem go jak biegł żeby się schować. Zaszedłem go od tyłu i zastrzeliłem i poszedłem rozbroić bombę , gdy rozbroiłem dostałem bana za czitowanie. Dowody:Nie mam , ale jak się daje bana innemu graczu tu się automatycznie robi ss'y. Proszę o UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Powiem tak dostales perma za czitowanie ode mnie za to ze jezdziles modelowo po scianach wiec nie mow mi ze nic nie miales.Po drugie jesli dostaniesz ub to ja sie postaram o to zebys pozniej mial bana za wh :) Nie mam demka na niego ale widzialem jak jezdzil :) Jesli masz mu dac astral ub to daj bo demka nie mam ale sam widzialem jak gral ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts