Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: miejski sort
  2. Imię: Tomasz
  3. Wiek:20
  4. Steam ID:STEAM_1:0:131485138
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/server_info/147.135.199.68:27015/top_players/?query=miejski+sort
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:Posiadałem admina jakiś czas temu w 1.6
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):4
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem przyjazną osobą otwartą na nowe znajomości mam dobry kontakt z graczami.Kulturka czasem szwankuje ale wszystko jest do poprawy.Chętnie pomogę w opanowaniu porządku na serwerze.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3h +/-
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] A jakby inaczej
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera:Akceptuje
  12. Linki do poprzednich podań:
  13. Kontakt:steam
  • Legenda
Opublikowano

+ Wiek (Chociaż to i również minus, zaraz opiszę dlaczego)

- Znajomość admina (Ja na to z reguły przymykam oczy, bo wszystkie da się nauczyć)

- Podanie napisane na odwal się

- Aktywność na forum

- Nie widzę tutaj żadnych superlatyw dlaczego ty byś miał zostać adminem

- Ostatnio twoja aktywność nie była zadowalająca, pojawiłeś się raz na jakiś czas może na max 1h, więc jest to sprzeczne z "3h +/-"

- Hmmm i tutaj dochodzimy do tego dlaczego jest KOMPLETNIE NA NIE, Kultura osobista, a w zasadzie jej kompletny brak, ten punkt cię totalnie dyskwalifikuję, Obrażasz praktycznie jak tylko popadnie i nie, nie są to jakieś moje wymysły, wydaję mi się że każda osoba która cię choć troszkę zna, przyzna mi rację tym, dodatkowo, ja naprawdę nic nie mam do tego kiedy ktoś przeklina, jesteśmy ludźmi i ponoszą nami czasami emocje i jak najbardziej to rozumiem, ale jechać non stop "Kur****" itp. To już lekka przesada, jak na swój wiek, nie pokazujesz żadnego przykładu młodszym graczom.

Chłop z ciebie spoko, można z tobą pogadać i się nawet pośmiać, ale kultury osobistej i szacunku to u ciebie niestety zero :(

Jestem na kategoryczne NIE

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.