gapciu Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Twój nick: Pingiwn 7 Nick podejrzanego: H4ntar0Rodzaj cheata: WallhackData/Mapa: de_dust2 26.12.14Serwer (mod): DD2IP/SteamID podejrzanego: ----Dowody: załącznik Rozpiska: 02:34 skan idelanie po modelu04:22 można podciągnąc to pod modelowe namierzanie04:57 po ścianie tylko typ zdarzył się przesunąć oddawał strzały jak typa nie widział05:42 ładny skan po głowie06:21 być moze przypadek info że typ nadbiega07:20 skąd info że tam stoje akurat? uznam to za przypadek09:50 nie wiem czy tą akcje można uznać za spalona ale sknował skrzynie i akurat jak typpodchodził opuścił niżej celownik10:16 po ścianie i w typ10:36 zostawie do oceny przez kogoś11:08 na HLTV tego nie widać ale może powiesz że tu flesza nie miałeś?13:06 najs kill Katownia-1412261122-de_dust2.dem.zip
H4ntar0 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 2:34 nie wiesz co to jest skan po modelu widocznie :) , on mnie skanuje ja tylko czekam aż wybiegnie lub zacznie uciekać dodaje dmg więc skanuje lewa strone drzwi skąd dostaje to chyba logiczne . 4:22 ja tu nic nie widze .. chyba naprawde chcesz mnie uwalic na zlosc :) 4:57 gdybyś nie zauwazył wcześniej gdy chciałem wyjśc dostawałem skany , więc już za 3 razem zanim wyszedłem oddałem skana czy nikogo nie ma . Sam napewno też byś tak zrobił ... 5:42 zwykły skan pod schody -.- i dzieki bo był ładny :) 6:21 gość padł przedemna to co miałem biec na ogień i paść? poczekałem chwile aż będzie biegł po kolejne fragi .. 7:20 kolejna taka akcja .. zabiłeś gościa z mojej drużyny wszedłem na góre i sprawdzam skrzynie jeśli tam Cię nie ma skoczył bym z celownikiem w 2 strone.. logika gry pozdrawia . 9:50 Gdy strzelasz celownik idzie w gore tak ? ja po 3 pestkach biore go w dol i dalej pestkuje .. proste 10:16 widzę jak mój kompan ginie i strzela się z gościem z tamtej strony to chyba normalne że wybiegne albo na brame albo komin .. 10:36 to ja Ci to ocenie .. nic dziwne w tym nie widzę widzę naboje które leca z gory , ktos strzela to wiadome że siedzi na górze .. 11:08 miałem delikatnego flesza widziałem tylko broń . 13:06 chyba sam grasz w to grę troche to wiesz jak ustawią sie ct na gali .. czytanie gry . Ja tutaj nic takiego nie widzę to już 5 demo .. 1 rozpisywal HAN , 3 rydzyk ogladal , 1 ty .. nie wiem czy wy naprawde chcecie mnie uwalic zeby nie gral ? prosze bardzo moge odejsc.. i kazdy lepszy gracz nie bedzie mogl pograc tutaj bo reszta serwera placze a admini maja ich dosc..
Deserved !@benuss Posted December 26, 2014 Donor Deserved Posted December 26, 2014 Hohoho Panie, 2:34 - Mój drogi Hantaro tam jest zbyt wiele możliwości aby skanować idealnymi pestkami tak jak Ty :) 4:22 - norma 5:42 - Dziwne, że skanujesz tylko i wyłącznie w momentach jak ktoś tam jest 11:08 - pierdolenie mój drogi, to było pełne mleko a refleks jaki tam pokazałeś był kosmiczny 4:57 - w tym wypadku znowu pokazałeś swój refleks z dupy mój drogi, tym bardziej że osoba z CT zdążyła się cofnąć i pestka nie trafiła.
H4ntar0 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 hahahhaha beka z was pany :D bardzo dużo możliwości w mojej pozycji :) skrzynka , lewe drzwi i prawe :) sporo tyle ze wiedzialem ze jest po lewej stronie bo przebiegal :) 2:34 5;42 dziwne ze to jest wycinek z hltv a nie calosc calosc obejrzyj zobaczymy czy skanuje tylko jesli ktos jest w tym miejscu 11;08 to nie bylo pelne mleko .. :) gosc 3 rundy z rzedu raszowal ten sam .. z fleszami dostalem minimalne mleko i zaczelem strzelac .. 4;57 refleks.. dostawalem skany zanim wyszedlem oddalem skana proste kurwa ze gosciu tam stal nie moja wina .. byla ich 3 , a gdyby stalo 15 i bym trafil tez 1 to wh tak ? myslcie..
Deserved !@benuss Posted December 26, 2014 Donor Deserved Posted December 26, 2014 Zastanawia mnie jedno skoro rzekomo byłeś kimś na ac to doskonale wiesz, że zdanie graczy się nie liczy. Mają do powiedzenia tyle co żyd za okupacji. W tym wypadku jest tak samo. Nam również jest bardzo przyjemnie pośmiać się z wypowiedzi osób takich jak Ty. Za wszelką cenę chcesz coś tam zdziałać tłumacząc się ale na ns`ie równo się popierdala. Wymówki typu aktualizacja steama, inny cfg czy rzeczy tego typu nie robią na mnie wrażenia. Ps. Nie zasyfiaj mi wypowiedzi emotikonami bo to nie rozmowa z kolegami czy koleżankami na gg.
czlowiek renesansu Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Jeżeli mogę dodać coś od siebie,to dla mnie jest to kobal,bądź jakiś inny flamework,gościu nie ma ani muvmentu, jego ruchy wskazują na to, że nie wie co się dzieje na mapie.. zwykły słabiak ze wspomagaczem.
H4ntar0 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 a proszę Cię bardzo , tyle że jeszcze rok temu w wakacje jak były ligi to dało się grać potem przez te aktualizacje przestałem grać ligi a potem juz calkiem upadly , gram lepiej niz myslisz :) a to ze jestescie slabi i nie graliscie nigdy ligi ani turnieji to mnie nie obchodzi . Gram czyste i wiem ze te demko jest czyste , zapraszam na ac albo bl
czlowiek renesansu Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Kolego,po pierwsze to się przedstaw,bo nie wiem kim Ty w ogóle jesteś.. a to ze jestescie slabi i nie graliscie nigdy ligi ani turnieji to mnie nie obchodzi Słucham? Top4 esl vs 2012, top2 1on1 esl pol awp, cs-elo.eu - założyciel ligi 1.6 i go Już o sukcesach 5on5 nie chce mi się pisać. A to,że jesteś mierniakiem i udajesz "króla" na ffa używając wspomagaczy i przy tym, nie chcąc się przyznać to jest to mega śmieszne.
H4ntar0 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 zalozyciel ligi hahahahahhaha zalozyciela ligi to ja mam na steam kupo nawet nie probuj sie podszywac :3
czlowiek renesansu Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 lane,talent ... omg co Typ. Nawet grałem na Ciebie jin 1on1 awp;)
Deserved !@benuss Posted December 26, 2014 Donor Deserved Posted December 26, 2014 UB oczywiście nie będzie.
Recommended Posts