Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Ravennink

Nick oskarżonego: *S*

IP lub SID oskarżonego: Skąd mam to wziąć jak jestem graczem.

Przebieg sytuacji: Grałem sobie spokojnie, 2 rundy zraszowałem ludzi. Dostałem kicka za rash 2 razy. Postanowiłem czekać do 25 sekundy. Pan S postanowił zkickować mnie za kampienie. Prosze zobaczyć demo bo zacząłem nagrywać za późno, nie ważne że ktoś mnie rashował pan admin uwziął się na mnie i zaczął mnie obserwować cały czas. Na początku nagrania pan S zaczyna mnie wyśmiewać ze skickował mnie. Ogólnie to utrudnianie mi rozgrywki, nie zwracanie uwagi na innych, obgadywanie mnie z graczami, wyśmiewanie. + DO TEGO ZABIŁEM AFKA PRZED 25 SEKUNDĄ I DOSTAŁEM "OSTATNIE OSTRZEŻENIE"

Dowody:  Film jest przetwarzany będzie za pare minut

• Przykro mi 1
  • Bywalec
Opublikowano

Osobiście no to trochę wcześniej pickowales, z resztą często admin jest na spect, a swoją drogą widziałbym tutaj obv Wh xd np w 5.15 minucie 

Opublikowano

Nie to żeby coś ale przeglądając forum z perspektywy osoby 3 na tego admina ostatnio jest dużo skarg. Niby wszystkie nie są na miejscu itp ale wiadomo, że jeżeli admini trzymają ze sobą dobrze to nikt nikogo nie podjebie. Patrząc na ten filmik ze spekta są dobre 3/4 osoby które należy zbanować za rash a skoro admin siedzi na spekt to niech obserwuje a nie odchodzi sobie od kompa a godziny lecą. Nie znam ani jednego ani drugiego i jest mi to bez różnicy czy dostanę ostrzeżenie czy bana (ale jeżeli tak to z chęcią podeślę wam linki do tematów w których z dupy ktoś się udziela i niech też go otrzyma xd) ale niech admini będą sprawiedliwi, a nie odpierdzielają takie akcje bo ziomuś im podpadł bo pyskuję na u@ ^^ niech admin robi swoją robotę a nie odpierdala maniane.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano
2 godziny temu, ola7258 napisał:

Patrząc na ten filmik ze spekta są dobre 3/4 osoby które należy zbanować za rash a skoro admin siedzi na spekt to niech obserwuje a nie odchodzi sobie od kompa a godziny lecą. 

-nie wszystkie kille przed 25 to musi byc rush

-nie wiem czy grasz na 1vs1 (a jak tak to ile czasu spedzasz) , ale z mojego punkty widzenia ( tak...tak...  admini ze soba trzymaja) raczej każdy admin wykonuje swoją prace należycie ( jeśli masz na mysli te pojedyncze słowa na czacie to bana dostała by połowa serwera )

- co do kolesiostwa.. one było jest i bedzie tego nie zmienisz

• Wrr 1
  • Legenda
Opublikowano

Syf, tyle w temacie

To co wylewa się tutaj na admina @ pawelkaminski to jest po prostu syf i tragedia jednym słowem.

Admin do wyje**** na mojego oko i nie piszę tego skuli tego iż jest na niego dużo skarg czy coś, po prostu jak już widzę taka wypowiedź "no ok pownienien patrzec" to mnie coś trafia.

Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Przeanalizowałem całą sytuację gdzie kicki za rasz i za kampienie były prawidłowe, po prostu raszowałeś i kampiłeś.

Odkąd jak wyszedłeś ze spekta zacząłeś kampić i to bardzo, zdziwiłem się dlaczego ban wtedy nie dostałeś. Pozwolisz, że cię zacytuję "pan admin uwziął się na mnie i zaczął mnie obserwować cały czas." Nie rozumiem dlaczego piszesz takie brednie, admin mógł spektować kogoś innego lub po prostu tak jak wskazałeś ciebie czy może nie raszujesz lub nie kampisz, ale nikt się na ciebie nie uwziął!

Drugi cytat : "Na początku nagrania pan S zaczyna mnie wyśmiewać ze skickował mnie. Ogólnie to utrudnianie mi rozgrywki, nie zwracanie uwagi na innych, obgadywanie mnie z graczami, wyśmiewanie." Nikt ciebie nie wyśmiewał, po prostu powiedział to co ty mówiłeś, że napiszesz tą właśnie skargę i dodał, że będzie spoglądać na forum. Obgadywanie z innymi graczami? Proszę cię, czat głosowy jest od tego, żeby pogadać, a to, że chciał powiedzieć coś co jest związane z twoim nickiem to nie jego wina. Do tego nikt ci nie utrudnia rozgrywki tylko ty sam to sobie robisz, nie stosujesz się do regulaminu, raszujesz i kampisz więc ponosisz konsekwencję. Wspomniałeś o niezwracaniu uwagi na innych graczy. Pomyślmy admin @ pawelkaminski był w tym momencie sam na serwerze, dostawał skargi, że wiecznie kampisz to zainteresował się tobą. Wspominałem już w innych skargach tego typu, że to jest arena tutaj nigdy nie będzie w 100% spokoju, 2 jak admin jest sam na 30 graczy to również jest ciężko siedzieć na spekt i kogoś obserwować do tego słuchać czy ktoś kogoś nie obraża / nie sypie wulgaryzmami czy patrzeć na czat czy również nie obraża / nie sypie wulgaryzmami. Więc mogę powiedzieć już, że kicki były prawidłowe i zgodne z regulaminem.

@ ola7258 Co do twojej wypowiedzi, może na tego admina jest dużo / mało skarg nie mnie oceniać, ale wszystkie są praktycznie o to samo, czyli "Kicki za rasz / kampienie" a do reszty zacytuje odpowiedź @ pa99tryk`a

-nie wszystkie kille przed 25 to musi byc rush

-nie wiem czy grasz na 1vs1 (a jak tak to ile czasu spedzasz) , ale z mojego punkty widzenia ( tak...tak...  admini ze soba trzymaja) raczej każdy admin wykonuje swoją prace należycie ( jeśli masz na mysli te pojedyncze słowa na czacie to bana dostała by połowa serwera )

- co do kolesiostwa.. one było jest i bedzie tego nie zmienisz

Co do siedzenia na spekt i nabijania godzin jest z tym różnie, niekiedy sam nie raz byłem 2-3 minuty afk, bo rodzina coś chciała, więc jak wspomniałem jest z tym różnie.

Tutaj się z tobą zgodzę również, że admin ma wykonywać swoje zadania z czego admin @ pawelkaminski dostał ode mnie ostrzeżenie :)

Tutaj może i coś nie pod temat, ale związane z tobą @ Ravennink Jesteś bardzo toksycznym graczem co mogłem zauważyć wczoraj, kiedy obraziłeś gracza, admina @ pawelkaminski i mnie. Z czego nie patrzałeś nagle wydaję mi się, że zrobiłeś to pod względem emocji no, ale cóż każdy ponosi konsekwencję, ale przejdźmy do głównej części. Najbardziej zaintrygowała mnie twoja gra, głownie jak kampiłeś patrzałeś dosyć modelowo przez ściany przez co postanowiłem obejrzeć demko i przyjrzeć się dokładnie twoim ruchom celownikiem i patrzeniem przez ściany.

Link do Demka - Moje krótkie rozpisanie tego demka

01:37 - Celownik przeleciał 

8:50 - Celownik przeleciał 

9:11 - Celownik przeleciał ponownie

9:40 - Patrzenie modelowo przez ściany i wyjście, gdzie zbytnio nie słyszałeś kroków

10:04 - Ponownie celownik

11:20 - Dosyć szybki strzał

12:22 - Ponownie celownik

13:00 - Patrzenie przez ściany 

14:13 - Celownik ponownie

Po czym stwierdziłem, że grasz na czitach głównie "Aimbot + Wallhack"

Cześć graczy teraz, może powiedzieć "Dlaczego go zbanowałeś? Przecież dał nawet filmik jak gra." Dla mniej obeznanych graczy w czitach jest takie coś jak "AntyOBS"

Kolega jak gra na wspomagaczach typu "wallhack + skinchanger", on widzi całego "wallhack`a" czy też "skinchanger`a", a my tego nie widzimy. Po prostu widzimy zwykła grę bez "skinów" czy też "wallhacka".

• Dzięki 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.