Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Still Blowing

Nick oskarżonego:___Mixer___

IP lub SID oskarżonego:Zapomniałem skopiować,ale gość dość często gra na serv i większość go powinnakojarzyć.

Przebieg sytuacji:Gram sobie już od dłuższego czasu na dd2. Jestem top1 aktualnie tak jak przed resetem byłem top1,miałem nick NUBEN z którego większość mnie pewnie zna.Kolega nie może zdzierżyć tego,że jest zwyczajnie słabszy ode mnie i to o 3-4 klasy. Więc porywa się do wyzwisk,obrażania,tłumaczenia swojej słabej gry moim rzekomo "złym" configiem,interpem,fpsami itp itd... Z początku było zabawne lecz teraz irytujące. Chciałbym,żeby któryś admin pry najbliższej okazji ukarał tego gracza banem na jakiś tydzień żeby mógł sobie ochłonąć. Widać,że gra go przerasta.

Dowody:

de_dust20003.bmp

de_dust20014.bmp

Opublikowano

Niestety nie zdążyłem uchwycić obelg skierowanych w moją stronę,ale na pewno nie jedna osoba potwierdzi,że Mixer ma problemy ze samym sobą. Pozdrawiam :)

• Właściciel
Opublikowano

Niestety nie posiadasz jego IP ani STEAM więc bana nawet jakbym chciał niestety nie nałożę. W dodatku dowody przedstawione przez Ciebie są zbyt małe, aby go ukarać. Następnym razem przy składaniu skargi przed zdobądź jego IP i zbierz lepsze dowody.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.