FERRET Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Twój nick: feRRet Nick admina banującego: havanaData/Mapa:nie wiem IP/SteamID:89.70.44.132Serwer (mod):bf2 Opis sytuacji:wchodzac na komputer widze bana ale nie mam poleica skad on sie wzial jak wczoraj normalnie gralem a dzisiaj wszedlem pierwszy raz na kompa i widze ban wiec nie wiem o co chodzi prosze o wytlumaczenie mi tego screenow zadnych nie mam ! Wycinek z konsoli: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : feRRet [AMXBans] Reason : ' 5 Screenow na Katujemy.eu ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1293681124 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.70.44.132
Kaśka Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Już tłumaczę, dostałeś ss'y, ponieważ grałeś podejrzanie. Jeżeli się mylę to je po prostu w tym oto dziale -> http://katujemy.eu/index.php?/forum/23-screenshoty/ P.S - Screeny masz na 100%. Sprawdź w cstrike albo cstrike_polish.
FERRET Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Dobra juz wszystko wiem moj brat potajemnie wbil mi na konto czitowal na wh a skriny usunal I co teraz ?
FERRET Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Czyli mam rozumieć przez to że jak mój głupi brat gral i usunął ssy nie bede juz mogl grac na tym modzie ?
Deserved !@benuss Posted December 26, 2014 Donor Deserved Posted December 26, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Brak ssów = brak UB! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts